Φίλιππος Σοφιανός: «Είμαι παραδοσιακός. Ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι»

by Τόνια Τζαφέρη

Φίλιππος Σοφιανός: Οι δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη του

Κάπως έκπληκτους μας άφησε ο Φίλιππος Σοφιανός με τις δηλώσεις που έκανε εν έτη 2022, σχετικά με τους γάμους, τον ρόλο της γυναίκας αλλά και την παράδοση…

Ότι θεωρεί τον εαυτό του “παραδοσιακό” σε θέματα γάμου και οικογένειας, ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός Φίλιππος Σοφιανός. Τι είπε για τις συναδέλφους του.

Φίλιππος Σοφιανός: «Είμαι παραδοσιακός. Ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι»

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” μίλησε ο Φίλιππος Σοφιανός, ο οποίος αναφέρθηκε στους γάμους του και στην προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως θεωρεί τον εαυτό του “παραδοσιακό” σε αυτά τα θέματα.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Φίλιππο Σοφιανό: “Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται”

“Κάποιοι άνθρωποι έχουν τον ακάθιστο. Αφιερώνομαι σε κάτι με ψυχή και σώμα, τα δίνω όλα και μετά πάμε για άλλα. Μην τους πιάσουμε τους γάμους. Εγώ έχω ένα πρότυπο οικογένειας που δεν βρίσκει εφαρμογή. Είμαι παραδοσιακός σε αυτά, ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι, στα παιδιά. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Φίλιππος Σοφιανός: «Είμαι παραδοσιακός. Ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι»

Όσον αφορά στο φλερτ και στο αν έχει κάνει σχέση από το άτομο του επαγγελματικού του περιβάλλοντος, ο διάσημος ηθοποιός είπε: “Είναι δύσκολο για έναν κανονικό άνθρωπο να δεχτεί την ζωή ενός ηθοποιού και το αντίθετο. Ποτέ δεν έμπλεξα με ανθρώπους της δουλειάς μου. Η σκηνή ήταν ιερή για μένα, δεν ερωτευόμουν συναδέλφους. Σε επίπεδο φλερτ μπορεί να φλερτάρω και με την ταξιτζού ας πούμε. Αλλά το να επιλέξεις το φλερτ για σύντροφο είναι πολύ γενναία απόφαση. Έχω τσιμπηθεί με πρωταγωνίστριες όπως και το αντίθετο έχει συμβεί. Έχω κάνει πολλές ερωτικές σκηνές στις σειρές, αλλά ποτέ δεν ένιωσα αμηχανία”.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν