Φώναζε και έβριζε πίσω από τις κάμερες: Η αποκάλυψη για το άγνωστο περιστατικό με Μακρυπούλια και Μενεγάκη στον ALPHA το 2006

Ελένη Μενεγάκη: Το λάθος που έγινε στην εκπομπή της με την Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης ωστόσο έχει και αυτή τα απρόοπτα της στις εκπομπές της. Παραλίγο να γίνει ένας χαμός με την Ζέτα Μακρυπούλια εξαιτίας ενός βίντεο.

Με ένα εφ’όλης της ύλης αφιέρωμα στην Ελένη Μενεγάκη κυκλοφόρησε το 2010 το περιοδικό Down Town. Άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της αλλά και της σχέσης που διατηρούσε με συνεργάτες και συνεντευξιαζόμενους αποκάλυψε στο κείμενό του ο Πάνος Ζόγκας.

Ελένη Μενεγάκη: Πως δημιουργήθηκε η παρεξήγηση με την Ζέτα Μακρυπούλια

“Tον χειµώνα του 2006, όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε πάει καλεσµένη στην Ελένη Μενεγάκη, όλα έδειχναν ειδυλλιακά. Κάποιες φορές όµως δεν µπορείς να εµπιστευτείς µόνο τις καλές προθέσεις, πρέπει να εµπιστευτείς και το ένστικτό σου ή να διακρίνεις τα σηµάδια. Καταφθάνοντας στο στούντιο η Ζέτα, παρήγγειλε έναν καφέ που της χύθηκε στο καµαρίνι. Άργησε να βγει 10 λεπτά. Όταν τελικά εµφανίστηκε, κάθισε στον καναπέ και άρχισε η συνέντευξη. Όλα πήγαιναν υπέροχα. Η ατσαλάκωτη Ζέτα και η φουλ λουστραρισµένη Ελένη επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ φιλοφρονήσεων, καλών σκέψεων και καλών προθέσεων.

Κάποια στιγµή, η αρχισυντάκτρια της εκποµπής πληροφορεί την Ελένη από το ακουστικό ότι είχαν ετοιµάσει ένα βίντεο για την καλεσµένη, που τότε είχε µόλις αρχίσει να γίνεται star πρώτου µεγέθους λόγω της συµµετοχής της στο Παρά Πέντε.

Η Ελένη δεν είχε δει αυτό το βίντεο και ρωτάει αν είναι καλό. «Αποθεωτικό για τη Ζέτα», της απαντάει η υπεύθυνη. Το βίντεο που ξεκινάει να παίζει περιγράφει πώς η Ζέτα περιφερόταν µε ένα ποτήρι στο χέρι στον γάµο της ∆έσποινας Βανδή, µακριά από το πλήθος, και άκουγε τον τότε σύντροφό της, Αντώνη Ρέµο, να λέει δυνατά ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ. ∆ηλαδή, δεν σχεδίαζε κανέναν γάµο µε τη Ζέτα.

Στο τέλος του βίντεο, η Ζέτα σχολιάζει µε ειρωνικό, αλλά και θιγµένο ύφος: «Αυτό είναι το καλό βίντεο για µένα που µου ετοίµασες;». Η Ελένη, ψύχραιµη, τη φιλάει και κλείνει την εκποµπή πέντε λεπτά νωρίτερα. Αµέσως, µπαίνει στο καµαρίνι της και ζητάει σύσκεψη µε όλους τους συντελεστές της εκποµπής για να βρει ποιος ευθύνεται για το λάθος.

Ελένη Μενεγάκη: Όταν φώναζε στους συνεργάτες της για το λάθος με την Μακρυπούλια

Το meeting κράτησε πάνω από µία ώρα και, όπως λέει άνθρωπος που βρισκόταν εκεί, η Ελένη δεν µίλαγε, παραµίλαγε. Kαι δεν τους έβριζε απλώς, για την ακρίβεια όλοι ένιωθαν ότι τους είχε βάλει το πιστόλι στον κρόταφο για να πάνε στη Ζέτα και να την ηρεµήσουν.

∆ώδεκα ανθοδέσµες έστειλε η Ελένη εκείνο το βράδυ στο θέατρο που έπαιζε η Ζέτα (στο Εµπορικόν, στου Ψυρρή) και η τότε υπεύθυνη καλεσµένων, που δεν έφταιγε, πήγε η ίδια εκεί για να της ζητήσει συγγνώµη εκ µέρους της Ελένης και να της εξηγήσει ότι δεν είχε ιδέα για το περιεχόµενο του βίντεο, ειδικά για το κοµµάτι που αφορούσε τον Αντώνη Ρέµο και τον χαρακτηρισµό «αιώνια αρραβωνιαστικιά».

Η Ζέτα µαλάκωσε και από τότε µια µεγάλη φιλία γεννήθηκε. Η Ελένη δεν θέλει για κανέναν λόγο να κάνει εχθρούς. Συνεργάτης της µας εξηγεί: «Η Ελένη θέλει φίλους, θέλει να ξέρει ότι την εµπιστεύονται, θέλει οι καλεσµένοι που έχει στον καναπέ της να περνούν καλά. ∆εν τους στριµώχνει, δεν τους φέρνει ποτέ σε δύσκολη θέση. Θεωρεί πιο σηµαντικό να τους έχει εκεί, παρά τι θα της πουν. Για αυτό θέλουν όλοι να πηγαίνουν στην εκποµπή της».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη