Φωνή αγγέλου στο νησί: Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει καθισμένη στα σοκάκια της Πάρου και μαγεύει τους τουρίστες

by Τόνια Τζαφέρη

Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο με την ελληνίδα τραγουδίστρια που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Δέσποινα Βανδή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Πάρου και μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να καθίσει κάτω στα σοκάκια και να τραγουδήσει μαζί με τους ντόπιους.

Καθισμένη κυριολεκτικά στο δρόμο, και πιο συγκεκριμένα σ΄ένα σοκάκι της Πάρου, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια διαφορετική «παράσταση».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί και πρόσφερε στιγμές απόλαυσης σε όσους έτυχε να είναι παρόντες στο σημείο.

Φωνή αγγέλου στο νησί: Η Δέσποινα Βανδή τραγουδάει καθισμένη στα σοκάκια της Πάρου και μαγεύει τους τουρίστες

Το βίντεο με την Δέσποινα Βανδή στα σοκάκια της Πάρου

Απλή και ντυμένη με ένα καλοκαιρινό φόρεμα, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε με τους παρόντες τραγούδια, έξω από γνωστό εστιατόριο της Πάρου, αποδεικνύοντας ότι οι απλές στιγμές είναι και οι ομορφότερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέλεξε την Πάρο για το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου μαζί με μερικούς καλούς του φίλους, ενώ μαζί τους ήταν και ο γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Νικολαΐδης.

Οι τρεις του πήγαν σε ταβέρνα του νησιού με ζωντανή μουσική και η Δέσποινα Βανδή είπε με τη σειρά της ένα τραγούδι. Ο γιος της που βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι κατέγραψε με το κινητό του τη μητέρα του να τραγουδά το «Αυτή η νύχτα μένει» στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη και εκείνη αναδημοσίευσε το βίντεο αυτό στο προφίλ της.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν