Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Έτσι είναι σήμερα το κοριτσάκι που έσβησε την φλόγα το 2004

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το κορίτσι στην τελετή λήξης

Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου: Όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο, θυμούνται την νεαρή που είχε την τιμή να σβήσει την φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα. Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου ήταν το κορίτσι εκείνο, μεγαλωμένο στα παιδικά χωριά SOS. Η οποία έσβησε την φωτιά στην τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα.

Το κορίτσι αυτό μετά από 17 χρόνια, στα 27 της πλέον έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Ενώ έχει γίνει δεκτή με υποτροφία στο «Watson School of Biological Sciences» στο Cold Spring Harbor Laboratory των ΗΠΑ.

Σίγουρα θα μπορούσε να χωρέσει και στο «βιογραφικό» της ότι ήταν το κορίτσι που έσβησε την φλόγα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα.

Σήμερα είναι πιο όμορφη από ποτέ και έχει ακολουθήσει την καριέρα της στον τομέα της επιστήμης και της Βιολογίας. Βρίσκαμε πρόσφατες φωτογραφίες και τις μοιραζόμαστε μαζί σας. Καθώς έχουν ενδιαφέρον και μας κάνουν να θυμόμαστε τις ένδοξες στιγμές της χώρας.

Πώς ήταν λοιπόν τότε, το κορίτσι που κέρδισε τα βλέμματα όλων και έγινε γνωστή παγκοσμίως. Και πως είναι τώρα; Σίγουρα η ομορφιά και η χάρη της είναι αναλλοίωτες στον χρόνο:

Πρόσφατες φωτογραφίες της Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας