Φωτιά στα κόκκινα η Δανάη Μπάρκα: Ξετρέλανε τους τηλεθεατές με την λαμπερή πρεμιέρα του “Πάμε Δανάη“

Δανάη Μπάρκα: Με το πιο λαμπερό χαμόγελο και με αισιόδοξο μήνυμα η πρεμιέρα

Οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης έκαναν την πρεμιέρα του χθές. Ανάμεσα σε αυτές και η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κρατάει τα ηνία της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του Mega.

Ντυμένη στα κόκκινα και με ανεβασμένη διάθεση, η Δανάη Μπάρκα μπήκε στο πλατό του “Πάμε Δανάη“, καλημέρισε τους τηλεθεατές της και υποσχέθηκε μια σεζόν γεμάτη χαμόγελα για τους τηλεθεατές της.

«Καλημέρα, καλημέρα και καλημέρα. Η χαρά μας που επιστρέψαμε, η χαρά μας που θα περνάμε κάθε πρωί τις μέρες μας μαζί σας, δεν περιγράφεται με λόγια. Είμαστε εδώ για να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο, τον Χειμώνα, την Άνοιξη και το Καλοκαίρι μαζί. Είμαστε εδώ για να ξεπεράσουμε κάθετί που μας προβληματίζει, τις δυσκολίες που θα έρθουν, τις χαρές, όλα να τα μοιραστούμε μαζί.

Να ρίχνουμε ένα χαμόγελο κάθε πρωί με εσάς, με εμάς, με την ομαδάρα μας πάνω – κάτω. Καλημέρα, καλή αρχή. Καλή σεζόν, να έχετε πάντα ένα χαμόγελο και αν δεν το έχετε θα κάνουμε τα πάντα – ειδικά φέτος – για να σας το δημιουργήσουμε» είπε η Δανάη Μπάρκα και στη συνέχεια υποδέχθηκε στο πλατό τους συνεργάτες της Άρη Καβατζίκη, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργο Κρικοριάν.

Δανάη Μπάρκα: Απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής της

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok