Φωτιά στις οντισιόν του Masterchef: «Η Αντελίνα Βαρθακούρη με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα» είπε ο 20χρονος Νίκος αιφνιδιάζοντας τους κριτές

Masterchef: Ποιος είναι ο 20χρονος Νίκος και ποια η σχέση του με την Αντελίνα Βαρθακούρη

To Masterchef επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας και μάλιστα έχει έρθει με συγκινητικές και ιδιαίτερες ιστορίες από πολλούς διαγωνιζόμενους. Οι auditions για το φετινό ριάλιτι μαγειρικής έχουν πάρει “φωτιά” και οι διαγωνιζόμενοι κερδίζουν το ενδιαφέρον μας είτε μαγειρικά, είτε τηλεοπτικά καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν μια ξεχωριστή ιστορία να διηγηθούν.

Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν γνωρίσαμε τον Νίκο, έναν 20χρονο με που δούλευε ως φωτογράφος. Ο Νίκος Κοντός συμμετείχε στις auditions του διαγωνισμού μαγειρικής διεκδικώντας έτσι μια θέση στο σπίτι του Masterchef.

Αυτό που μας κέρδισε την προσοχή επίσης, ήταν η αναφορά του στην Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα.

«Έχω συνεργαστεί με κάποια πρακτορεία εδώ στην Αθήνα και έχω συνεργαστεί και σε ένα άλλο κανάλι ως φωτογράφος. Υπάρχει μία συνεργασία για την οποία είμαι περήφανος που έχει γίνει,
είναι με την κυρία Αντελίνα Βαρθακούρη», ανέφερε ο 20χρονος διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Και πρόσθεσε: «Η σχέση μου με την Αντελίνα Βαρθακούρη είναι πάρα πολύ καλή. Την αγαπώ πάρα πολύ, με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα στη φωτογραφία», είπε ο 20χρονος στο MasterChef.

Δείτε την οντισιόν του 20χρονου στο Masterchef

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα