Φώτης Σεργουλόπουλος κατά Τσιάρτα: «Θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Καταπέλτης για την τρανσφοβική ανάρτηση του ποδοσφαιριστή

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα μετά από την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα για παλαιότερη τρανσφοβική ανάρτηση.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» για την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα σε δέκα μήνες φυλάκισης και χρηματική ποινή 5000€ για παλαιότερη τρανσφοβική ανάρτηση του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα είπε όλα με λίγες λέξεις

«Έχω πάρα πολύ καλά νέα» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ξεκίνημα της εκπομπής κι έπειτα διάβασε την ανάρτηση που είχε κάνει ο Βασίλης Τσιάρτας το 2017. Όταν έφτασε μάλιστα στο σημείο «με ξεπερνάει ότι θέλουν να έχουν παιδιά και να το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν», ο Φώτης Σεργουλόπουλος σταμάτησε να διαβάζει και κοιτώντας την κάμερα έδωσε τη δική του αποστομωτική απάντηση στον ποδοσφαιριστή: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου και είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπου θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω και έχω το δικαίωμα αυτό και αν μου την πει μπορώ κι εγώ να καταφύγω στη Δικαιοσύνη».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα