Φουλ αδυνατισμένη και με υπέρλαμπρη τουαλέτα: Η Γωγώ Τσαμπά τους άφησε όλους άφωνους Πρωτοχρονιάτικα με τη μεταμόρφωσή της

Γωγώ Τσαμπά: Έχασε 22 κιλά και έκανε σούσουρο με την εμφάνιση της

Μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές στην Ελλάδα, η Γωγώ Τσαμπά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό στην τελευταία της εμφάνιση.

Ερμήνευσε το τραγούδι της με τίτλο “τα καγκέλια” που έχει γράψει ιστορία, καθώς σε κάθε γλέντι είναι το πρώτο κομμάτι που θα παίξει και θα κάνει ακόμα και τους πιο δύσκολους να σηκωθούν από την καρέκλα τους και να χορέψουν.

Η ίδια, ωστόσο, για πολλά χρόνια είχε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση από αυτή που αντίκρισαν όλοι το βράδυ του Σαββάτου 31/12 στην εκπομπή του MEGA, Σπίτι με το Mega, όπου ανέβηκε στη σκηνή για να διασκεδάσει το κοινό.

Έχασε πολλά κιλά, άλλαξε μαλλιά και φόρεσε ένα στενό maxi φόρεμα το οποίο της ταίριαζε γάντι και έκανε τους τηλεθεατές να παραμιλούν.

Σε συνδυασμό με το υπέροχο μακιγιάζ της το αποτέλεσμα ήταν συναρπαστικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μάλιστα, η ίδια είχε αναφερθεί στην απώλεια των κιλών της, αλλά και για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τον αλκοολισμό:

«Μου περίσσευαν 22 κιλά, τα οποία δεν είχα τι να τα κάνω, άρα τα χάρισα κάπου αλλού», δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά. Και πρόσθεσε: «Έπινα αρκετά χρόνια στη δουλειά, αλλά επειδή δεν ήθελα να βλέπω αυτό που έβλεπα από τον εαυτό μου, το έκοψα. Το ποτέ δεν μου φαινόταν, αλλά πείραζε εμένα. Το έκανα για εμένα, να νιώσω εγώ καλά».

Η εμφάνιση της Γωγώς Τσαμπά στο Σπίτι με το Mega

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok