Φρικτό τέλος για τον Μαθιό στο φινάλε του «Σασμού» – Έτσι πεθαίνει και αφήνει ξανά χήρα τη Βασιλική

by Maria Giannoutsou
Φρικτό τέλος για τον Μαθιό στο φινάλε του «Σασμού» – Έτσι πεθαίνει και αφήνει ξανά χήρα τη Βασιλική

Δραματικό θα είναι το τέλος του Μαθιού Σταματάκη στο φινάλε του «Σασμού», με την οικογένεια να βυθίζεται για ακόμα μία φορά στο πένθος.

Η αρχή του τέλους ξεκινά με την ομολογία του πως αυτός σκότωσε τον Στεφανή σε μία προσπάθειά του να προστατεύσει τη Βασιλική από τα βίαια ξεσπάσματά του. Και μπορεί εκείνη να τον συγχώρησε για την πράξη του, οι Μουντάκηδες όμως διψούν για εκδίκηση.

«Σασμός» τέλος: Αυτή είναι η νέα σειρά που παίρνει τη θέση του στο πρόγραμμα του ALPHA
Όπως διαβάζουμε στο myTV, η ομολογία του αναγκάζει τους Σταματάκηδες να ζητήσουν από την αστυνομία να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσει τον Μαθιό ο οποίος είναι σαφές πως κινδυνεύει από τα αντίποινα. Oι Aρχές αναλαμβάνουν να τον φυλούν νυχθημερόν, ωστόσο το σχέδιο των Μουντάκηδων αποδεικνύεται καλά οργανωμένο και με σοκαριστικές για την Άνω Ποριά συνέπειες.

Τέλος: Οι 10 σειρές που ρίχνουν οριστικά αυλαία και δε συνεχίζουν τη νέα σεζόν
Η δολοφονική επίθεση σε βάρος του Μαθιού λαμβάνει χώρα κατά τη μεταγωγή του, όταν ένας… Μουντάκης τον πλησιάζει και πριν προλάβουν οι άνδρες της αστυνομίας να επέμβουν, τον πυροβολεί θανάσιμα. Στην τελευταία σκηνή τον βλέπουμε να ψυχορραγεί μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Ζευγάρι και στη ζωή Μαθιός και Βασιλική μετά τους χωρισμούς τους; (Vid)
Οι Σταματάκηδες καταρρέουν, μη μπορώντας να δεχτούν το τέλος του Μαθιό, ενώ όλη η Άνω Ποριά τους συμπαραστέκεται.

Προτεινόμενα