Φτάνει η πιο σπαρακτική σκηνή του Σασμού: Τα ουρλιαχτά του Μαθιού θα ταράξουν όλη την Κρήτη και θα καθηλώσουν το κοινό

Σασμός: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια με το Μαθιό

Η «καπετάνισσα» φαίνεται πως ένα βράδυ θα αποφασίσει να στήσει καρτέρι στη χήρα του Στεφανή και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι, το οποίο μετά τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της.

Ο Μαθιός στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Βασιλικής καταρρέει, ενώ παίρνει υπό την προστασία του τον Νικηφόρο, ο οποίος προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας του. Ο ίδιος ορκίζεται πως θα εντοπίσει τον υπεύθυνο για να πάρει εκδίκηση, ενώ η κραυγή από την απόγνωσή του, θα «λυγίσει» τους πάντες.

Τα spoiler που ακούστηκαν στον αέρα για το Σασμό

Πριν από λίγες ημέρες ο Στρατής Χατζησταματίου, ο οποίος υποδύεται τον «Μανώλη» του Σασμού, έδωσε μερικά spoiler για τη συνέχεια της δραματικής σειράς, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ένας άνθρωπος που κρύβει πολλά και αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου να είναι σε όλες τις κομβικές σκηνές.

Σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας, είναι γεγονότα που δεν θα τα ήξερε. Ενώ είναι φοβικός και έχει μεγαλώσει σε καταπιεσμένο περιβάλλον, κουβαλάει και δυσβάσταχτα μυστικά», είπε αρχικά ο ηθοποιός για τον χαρακτήρα του Μανώλη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως «Ο Μανώλης θα πει την αλήθεια αν φτάσει σε οριακό σημείο».

Στα επεισόδια που προβάλλονται αυτές τις μέρες στους δέκτες μας, βλέπουμε τη Θοδώρα η οποία προσπαθεί να φτιάξει την σχέση με τον σύντροφό της, ο οποίος μετά την στάση της στο άκουσμα θανάτου του Πετρή κατέρρευσε στη δεξίωση του γάμου τους.

Έτσι η Θοδώρα μην αντέχοντας την κατάσταση στο σπίτι,  παίρνει την απόφαση να μαζέψει τα πράγματά της και να γυρίσει πίσω στο πατρικό της, ενώ οι πρώτες ώρες του Αστέρη στη φυλακή με τον νέο συγκρατούμενό του φαίνεται πως θα τον βάλουν σε νέες περιπέτειες.

Related posts

Τον έπιασαν οι κάμερες, πήρε φόρα και πήδηξε: Η τραγική ιστορία του 34χρονου Αντώνη που αυτοκτόνησε στον Λευκό Πύργο

Ο κακός χαμóς σήμερα με την Θεοφανία Παπαθωμά και όσα είπε για την αφρικανική σκόνη

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών