Φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον: Ποιος είναι ο 34χρονος επιχειρηματίας που έχει σχέση η Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη: Ποιος είναι ο γοητευτικός σύντροφός της

Η 18χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα Νικολαΐδη ξεκίνησε τις σπουδές της στην υποκριτική στο Λονδίνο, ενώ φαίνεται πως διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο και στα προσωπικά της.

Τόσο η Δέσποινα Βανδή, όσο και ο Ντέμης Νικολαΐδης μέχρι και το διαζύγιό τους, αλλά και ύστερα από αυτό παρά τα πολλά δημοσιεύματα προσπάθησαν να προφυλάξουν τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, κρατώντας τους μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας.

Ανά διαστήματα, η ερμηνεύτρια μοιράζεται φωτογραφίες με την Μελίνα στα social media. Παράλληλα σύμφωνα και με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ANT1 η Μελίνα Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση από το καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον γοητευτικό 34χρονο επιχειρηματία – ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ.

Δείτε το ρεπορτάζ για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα