Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: «Mακάρι να βρει τoν δρόμο της και στην Ελλάδα, oμως γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό;»

Γαβαλάς για Χατζηπαντελή: Μιλάει ανοιχτά για την νέα κριτή

Ο διάσημος σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς, μίλησε στον αέρα της εκπομπής, Τι λες τώρα. Σε μια αφοπλιστική συνέντευξη μίλησε ανοιχτά για τις επεμβάσεις και για την Σοφία Χατζηπαντελή.

«Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία “άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ”. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου. Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Τι δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς για την Σοφία Χατζηπαντελή

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο Λάκης Γαβαλάς, δήλωσε για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλλω με εικόνες».

Related posts

Δεν θέλει να τους βλέπει μπροστά της: Η Σοφία Χατζηπαντελή αρνείται να επιστρέψει στο GNTM εξαιτίας αυτών των κριτών

Δεν κρατήθηκε και πέταξε το καρφί της: Το ειρωνικό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για την είσοδο της Μαίρης Βιτίναρος στο GNTM 5

Κάλεσαν την ψυχολόγο στο GNTM: Πλάνταξε στο κλάμα που δεν μπήκε στο σπίτι και αφού τα «έψαλλε» στους κριτές, έσκισε το χαρτάκι με το νούμερό της

Αρνείται να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM: Το μοντέλο έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του

Τεράστια αλλαγή: Με νέα εικόνα η Σοφία Χατζηπαντελή μετά το τέλος της από το GNTM

«Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου…»: Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή με αυτή την κίνηση της Καγιά

Πάσχει από λεύκη και ξετρέλανε τους κριτές του GNTM: «Ξύπνησα και το μισό μου πρόσωπο ήταν λευκό»

Πήραν φωτιά τα σχόλια: Αποχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM

Έμειναν κάγκελο στο GNTM: Η ομορφιά της Κατερίνας ξετρέλανε τους κριτές και την πέρασαν στην επόμενη φάση