«Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και είναι όλοι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω»

Αληθινή ιστορία: «Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και είναι όλοι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω»

Αληθινή ιστορία: Είναι όλοι εναντίον μου, επειδή γέννησα το παιδί μου εκτός γάμου

Αληθινή ιστορία: «Στην ηλικία των 24 ετών έφερα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Έκανα το παιδί μου εκτός γάμου και ο πατέρας δεν το αναγνωρίζει. Αποφάσισα να το φέρω στον κόσμο και να το μεγαλώσω μόνη μου, παρά το γεγονός ότι ακόμα και η ίδια μου η οικογένεια με προέτρεπε να σταματήσω την κύηση»

Η μητέρα υποστηρίζει μέσα από κείμενό της ότι βρίσκεται σε απόγνωση. Ότι όλοι είναι εναντίον της με αυτή της την απόφαση. Αναζητά ανθρώπους λιγότερο στενόμυαλους.

Παρουσιάζει τη σχέση της: «Εδώ και δυο χρόνια είχα σχέση με τον Γιάννη! Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε στη σχολή και από το πρώτο ραντεβού ήμασταν αχώριστοι. Φανταστείτε ότι τον είχαν γνωρίσει και οι γονείς μου, οι οποίοι είναι πολύ αυστηροί και έχουν «παλιά μυαλά». Είχα γνωρίσει εγώ τους δικούς του, θεώρησα καλό να γνωρίσει και εκείνος τους δικούς μου. Η σχέση μας κυλούσε ομαλά! Βγαίναμε, διασκεδάζαμε και οι γονείς μου είχαν ηρεμήσει γιατί είχαν γνωρίσει τον Γιάννη και τον εμπιστευόνταν»

Το απίστευτο μιας αληθινής ιστορίας, όταν ήρθε η εγκυμοσύνη

«Ήξεραν οι γονείς μου, ότι είμαι σε καλά χέρια. Όλα ήταν τέλεια, μέχρι που ένα γεγονός έφερε τα πάνω κάτι στις ζωές όλων μας. Είχα καθυστέρηση κάποιες μέρες, το είχα αναφέρει στο Γιάννη, αλλά εκείνος μου έλεγε να μην ανησυχώ και πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος. Εγώ όμως παρά τα λόγια και βλέποντας τις μέρες να περνάνε, αποφάσισα να κάνω ένα test εγκυμοσύνης»

«Έτσι λοιπόν ένα πρωί που έλειπαν όλοι από το σπίτι πήγα σε ένα φαρμακείο και το πήρα. Όταν όμως είδα το αποτέλεσμα πάγωσα! Παρά τις διαβεβαιώσεις του Γιάννη, πως δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος το είδα να συμβαίνει. Το αποτέλεσμα βγήκε θετικό! Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ που έπαθα! Δεν μίλησα, δεν το είπα σε κανέναν παρά μόνο στη θεία μου τη μικρή αδελφή της μάνας μου. Εκείνη ήταν πάντα δίπλα μου, με καταλάβαινε και με στήριζε σε όλα»

Αληθινή ιστορία: «Γέννησα ένα παιδί εκτός γάμου και είναι όλοι εναντίον μου. Είμαι σε απόγνωση, δεν ξέρω τι να κάνω»

Αληθινή ιστορία: Οι αντιδράσεις για ένα παιδί εκτός γάμου

«Πήρα την απόφαση το ίδιο βράδυ του τηλεφώνησα και ζήτησα από τον Γιάννη, να βρεθούμε κάπου ήσυχα. Θυμάμαι πως ήμουν πολύ απόμακρη και πως οι λέξεις έβγαιναν με μεγάλη δυσκολία από το στόμα μου. Οι γονείς μου και ο Γιάννης προσπάθησαν πολλές φορές να μου αλλάξουν γνώμη, αλλά δεν το κατάφεραν. Με δυσκολία του είπα πως έκανα test εγκυμοσύνης και πως είχε βγει θετικό. Ο Γιάννης τα έχασε. Πανικοβλήθηκε. Μου είπε πως δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας και πως δεν θέλει να κρατήσουμε αυτό το παιδί. Έβαλα τα κλάματα και έφυγα. Δεν περίμενα ότι θα είχε αυτή την αντίδραση. Εγώ πίστευα ότι θα με στήριζε και πως θα ήθελε να φέρω στο κόσμο το παιδί μας»

«Γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας. Οι γονείς μου τρόμαξαν. Κλειδώθηκα στο δωμάτιο μου και δεν άνοιγα σε κανέναν παρά τις φωνές τους και τα χτυπήματα στην πόρτα. Την επόμενη μέρα βγήκα από μόνη μου. Τους βρήκα στο σαλόνι άυπνους και αγχωμένους για εμένα. Δεν άντεξα τους είπα την αλήθεια. Τους είπα πως έμεινα έγκυος και πως ο Γιάννης δε θέλει το παιδί. Έγιναν έξαλλοι και με εμένα και με εκείνον. Ο πατέρας μου πήγε κατευθείαν στο σπίτι του για να μιλήσει σε εκείνον και στους γονείς του. Όμως δεν κατάφερε τίποτα. Ούτε ο Γιάννης ούτε οι γονείς του, ήθελαν αυτό το μωρό»

«Γύρισε σπίτι και μετά από μια κουβέντα με τη μάνα μου αποφάσισαν να μου πουν, να μη γεννήσω αυτό το παιδί. Ούτε ο αγαπημένος μου ούτε οι ίδιοι μου οι γονείς δεν ήθελαν να γεννηθεί αυτό το παιδί. Μόνο εγώ. Δεν τους άκουσα. Μάζεψα τα πράγματα μου και πήγα στο σπίτι της θείας μου. Της εξήγησα τι έγινε και εκείνη μου πρότεινε να μείνω μαζί της»

Το τραγικό μιας αληθινής ιστορίας

«Οι γονείς μου και ο Γιάννης προσπάθησαν πολλές φορές να μου αλλάξουν γνώμη αλλά δεν το κατάφεραν. Η θεία μου στάθηκε βράχος δίπλα μου σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και στη γέννα μου. Ναι, γέννησα ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Οι γονείς μου ούτε και ο Γιάννης θέλησαν μέχρι τώρα να το δουν. Όμως εμένα δε με πειράζει. Ξέρω πως έκανα το σωστό και ας ήταν όλοι εναντίον μου. Οι γονείς μου με κατηγορούν, πως είμαι ελαφρών ηθών επειδή έφερα στο κόσμο ένα παιδί εκτός γάμου. Εγώ είμαι υπερήφανη που τα κατάφερα», καταλήγει στο κείμενό της η νέα μητέρα. Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, φροντίδα, όχι γάμο για να μεγαλώσουν ευτυχισμένα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα