Γεννήθηκε χωρίς άκρα και εγκαταλείφθηκε, σήμερα «τσακίζει» τον αλγόριθμο του Instagram: Είναι κορυφαίος make up artist με εκατομμύρια θαυμαστές

Γεννήθηκε χωρίς άκρα και εγκαταλείφθηκε, σήμερα «τσακίζει» τον αλγόριθμο του Instagram: Είναι κορυφαίος make up artist με εκατομμύρια θαυμαστές

22χρονος Infuencer: Ποια είναι η ιστορία του Gabe Adams-Wheatley

Ο Gabe Adams-Wheatley είναι ένας 22χρονος influencer με μία ιστορία που συγκλονίζει. Ο νεαρός γεννήθηκε χωρίς άκρα και εγκαταλείφθηκε ως μωρό, ενώ σήμερα αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους, καθώς διατηρεί έναν από τους πιο δυνατούς λογαριασμούς στα social media.

Η εγκατάλειψη λόγω γενετικών ανωμαλιών είναι μια συνήθης πρακτική από την οποία υποφέρουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς, ο Gabe Adams-Wheatley έζησε το ίδιο ως μωρό όταν εγκαταλείφθηκε από τους βιολογικούς του γονείς. Γεννήθηκε στην Βραζιλία με μια γενετική ανωμαλία που ονομάζεται σύνδρομο Hanhart, μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει την κρανιοπροσωπική περιοχή και τα άκρα. Ωστόσο, η εγκατάλειψη και η απουσία άκρων δεν τον εμπόδισαν να είναι αυτός που θέλει να είναι. Δόθηκε για υιοθεσία όταν ήταν 9 μηνών και η νέα του οικογένεια με την στήριξη και την αγάπη της και φυσικά με την δύναμη και το πείσμα του Gabe κατάφεραν να υπερκεράσουν όλες τις δυσκολίες.

@gabeadams This is one of my favorite looks I’ve done!!!??‍♂️? #greenscreen #makeup #makeuptutorial #makeupartist #facepaint #avatar #glam #trend ♬ original sound – ?

Ο 22χρονος έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια θαυμαστές

Τώρα, έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια θαυμαστές σε πλατφόρμες όπως το TikTok και το Instagram.Ο Gabe μοιράζεται πληροφορίες για τη ζωή του στο TikTok και το Instagram. Αλλά χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες κυρίως για να παρουσιάσει τα έργα τέχνης του με μακιγιάζ.