Γεωργία Μπίκα: Η 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά και είναι έτοιμη να τα βάλει με όλους και να δικαιωθεί

Γεωργία Μπίκα: Εμφανίζει για πρώτη φορά το πρόσωπό της με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Πρόκειται για τη Γεωργία Μπίκα, ένα νέο όμορφο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού στη σουίτα ενός ξενοδοχείου και από τότε βιώνει έναν δικό της Γολγοθά, καθώς έχει έρθει αντιμέτωπη ακόμα και με απειλές.

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε μέσα από το Instagram του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος ανέβασε δύο stories έχοντας στο πλευρό του την Γεωργία Μπίκα, το 24χρονο κορίτσι που έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα μιας υπόθεσης με πρωτοφανή δυσοσμία για όσα γίνονται στο χώρο της νύχτας.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος βρίσκεται δίπλα στη Γεωργία Μπίκα, η οποία για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πρόσωπό της και ο δημοσιογράφος με αυτό τον τρόπο προαναγγέλλει την πρώτη συνέντευξη της κοπέλας.

Αμέσως μετά σε δεύτερο Instagram story ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος γράφει χαρακτηριστικά “Η Γεωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπό και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς”.


Βίντεο με τα Stories που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Η δημοσίευση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram μαζί με την 24χρονη Γεωργία Μπίκα

Πηγή Κειμένου: debater.gr

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη