Γεωργία Βασιλειάδου: Σπάνιο υλικό από την μοναδική της συνέντευξη στην τηλεόραση

Γεωργία Βασιλειάδου: Σπάνιο βίντεο από την μοναδική της συνέντευξη

Η διάσημη ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, η Γεωργία Βασιλειάδου, είναι μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς της Ελλάδας. Το όνομα της συνδέθηκε με ταινίες που μέχρι και σήμερα θεωρούνται σημείο αναφοράς στον κινηματογράφο.

Η ηθοποιός που είχε τον άτυπο όσο και άχαρο τίτλο της “άσχημης” του σινεμά, έδωσε τη μοναδική τηλεοπτική της συνέντευξη στον Δημήτρη Λυμπερόπουλο το 1978 για την εκπομπή “Ελεύθερος ρεπόρτερ”, της οποίας αποσπάσματα κυκλοφορούν στα social media.

Στο σπάνιο οπτικό υλικό, η Γεωργία Βασιλειάδου μιλάει για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο θέατρο και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε. “Φυτοζωούσα” είπε χαρακτηριστικά. “Για λίγο διάστημα έπαιρνα 250 δραχμές τον μήνα” θυμόταν.

Μάλιστα περιέγραψε ένα περιστατικό στη Ρουμανία, όταν ήταν σε περιοδεία με θεατρικό μπουλούκι, που προσπαθούσε να φύγει κρυφά από ξενοδοχείο για να γυρίσει στην Ελλάδα, καθώς δεν είχε λεφτά να πληρώσει.

Η Γεωργία Βασιλειάδου μίλησε και για τις παλιές “βεντέτες” του θεάτρου, που δεν δέχονταν να μπαίνει στη μαρκίζα κανένα άλλο όνομα εκτός από το δικό τους: “Μαρίκα Κοτοπούλη έλεγε, Αιμίλιος Βεάκης. Τίποτα άλλο” είπε.

Το σπάνιο βίντεο με την μοναδική Γεωργία Βασιλειάδου:

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ