Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Οι ανύπαρκτες σχέσεις με τον πατέρα του, η μάχη με την κατάθλιψη, οι οικονομικές δυσκολίες και το σκάνδαλο

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή του

Στην Πάτρα στις 18/12/1960 γεννήθηκε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος σπούδασε θέατρο και σκηνοθεσία κινηματογράφου στη σχολή Ε. Χατζίκου, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1982.

Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια, είναι φιλόζωος ενώ δεν του αρέσει να προκαλεί στην προσωπική του ζωή καθώς είναι ιδιαίτερα σεμνός και προσγειωμένος άνθρωπος.

Από το 1997 έως σήμερα, είναι νυμφευμένος με την ηθοποιό Μπέσυ Μάλφα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τις δίδυμες Όλγα και Νικολίτσα που γεννήθηκαν το 1997 και τον Γιάγγο (Ιωάννης-Άγγελος) που γεννήθηκε το 2005. Κουμπάροι στον γάμο του ήταν οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας, Λήδα Ματσάγγου και Γιώργος Στριφτάρης.

Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο γάμος τους μετράει πολλά χρόνια και παρά το γεγονός ότι είναι και οι δυο στα φώτα της δημοσιότητας δεν έχουν περάσει κρίση στο γάμο τους.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Τα παιδιά μου με έχουν δει στα πρόθυρα κατάθλιψης»

Όπως αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε τηλεοπτική του συνέντευξη τον Μάιο του 2020 και οι δύο του κόρες σκοπεύουν να ασχοληθούν με την υποκριτική ενώ ο γιος του με τα μαθηματικά. “Θα ήταν βαρετό να είμαστε και οι πέντε ηθοποιοί. Ας κάνει ένας και κάτι άλλο, να έχουμε να συζητάμε”, είχε σχολιάσει.

Όσον αφορά την επαγγελματική πορεία εκείνου και της συζύγου του, Μπέσυ Μάλφα ο δημοφιλής ηθοποιός είχε προσθέσει: “Η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολη αλλά ωραία. Με την Μπέτυ έχουμε βιώσει πολλές φορές την ανεργία, έχουμε περάσει διαστήματα μεγάλης δυσκολίας. Τα παιδιά το βλέπανε, δεν τους φόρτωνα τα δικά μου αλλά βλέπανε τον μπαμπά στα πρόθυρα κατάθλιψης, είχε να δουλέψει 6-7 μήνες και δεν είχε φέρει δραχμή στο σπίτι. Λέω τα άσχημα αλλά λέω και τα καλά. Έχουμε καταφέρει να ζούμε από αυτή τη δουλειά παρά τις δυσκολίες της”.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είχε  αναφερθεί στους γονείς του λέγοντας πως με τον πατέρα του δεν έχει καμία σχέση. « Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών από όταν ήμουν 3 ετών, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήταν παρών ποτέ, ήταν πάντα απών. Δεν ήταν ποτέ δίπλα μου, δεν μου έγινε αισθητή η απουσία του. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι η επαφή μαζί του με χαλάει, με πληγώνει, οπότε του είπα “άστο, καλύτερα μακριά, δεν υπάρχει λόγος να πολυβρισκόμαστε”.
Η σκέψη μου ήταν πάντα να φερθώ στα παιδιά μου όπως φέρθηκε η μάνα μου σε μένα. Μου φέρθηκε εξαιρετικά. Ενώ ήταν μια γυναίκα που δεν ήταν πολύ προοδευτική, με άφησε να νοικιάσω σπίτι ενώ ήμουν ακόμα στο Γυμνάσιο. Δεν με κράτησε ποτέ στη φούστα της, ενώ ήταν μια γυναίκα μόνη της. Μου είπε φύγε», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Οι αποκαλύψεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τις ολόγυμνες σκηνές του σε σειρά του Netflix

Ο ταλαντούχος ηθοποιός είχε αναφερθεί σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του Netflix «Suburra», στην οποία χρειάστηκε να κάνει γυμνό, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Έπαιξα έναν καρδινάλιο στη σειρά Suburra. Ήταν απανωτές οι προκλήσεις. Μου είπαν ότι τον πήρα τον ρόλο αλλά πρέπει να εμφανιστώ ολόγυμνος.

Πραγματικά, η φάτσα μου έχει παίξει πολύ ρόλο στην καριέρα μου. Δεν είχα κάνει ποτέ γυμνό στη ζωή μου. Όταν μου είπαν ότι θα εμφανιστώ τσίτσιδος λέω “δεν πάτε καλά”. Αλλά μετά με έτρωγε μέσα μου. Netflix λέω…

Στα 60 μου για πρώτη φορά ας κάνω κι εγώ ένα γυμνό πριν πεθάνω. Τρεις μέρες δεν έβαλα ρούχο πάνω μου γιατί ήταν όργιο. Στο θέατρο δε θα τολμούσα να εμφανιστώ γυμνός. Να ζω κάθε μέρα αυτό το πράγμα. Πέρα από το γυμνό ήταν και ο ρόλος ιδιαίτερος. Ήταν Netflix…» είχε εξηγήσει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα που με ενέπλεκαν σε σκάνδαλο με όργια, ( λόγω της συμμετοχής στo Netflix) με έθιξαν προσωπικά, αλλά και για το τι αντιμετώπιση μπορεί να έχει μια δουλειά ενός Έλληνα ηθοποιού στο εξωτερικό. Ότι αντί να προβάλουν ότι ένας Έλληνας κάνει μια δουλειά στο εξωτερικό, πήγαν να το κιτρινίσουν, να βρουν σκάνδαλο, να δημιουργήσουν ντόρο, αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ.

Δεν ήμουν ποτέ στα πρωτοσέλιδα αυτών των εφημερίδων, αλλά προφανώς αυτό λειτούργησε ως καλό, δηλαδή ευκαιρία τώρα να πιάσουμε και κάποιον που δεν το περιμένει ο κόσμος ότι μπορεί να έχει κάνει σκάνδαλα, να μπλέκεται με κόκες και όργια και δεν ξέρω εγώ τι άλλο γράφτηκε.

Απευθύνθηκα κατευθείαν στη δικαιοσύνη. Και μάλιστα είχα τη σκέψη να εμπλέξω μέσα και το Netflix, γιατί εμμέσως πήγαιναν κι εκεί, αλλά δεν το προχώρησα τόσο. Έχω κερδίσει τη δίκη, περιμένουμε τώρα την έφεση που έχουν κάνει», είχε πει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Τα λόγια για το «Καφέ της Χαράς»

«Η πρώτη φορά που είπαμε ότι μας ενδιαφέρει να κάνουμε ξανά το “Καφέ της Χαράς” ήταν το 2010 με την προϋπόθεση να υπάρξουν οι ιδανικές συνθήκες, είχε πει σε συνέντευξή του ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Αυτές βρέθηκαν τώρα, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Κακά τα ψέματα, είναι μια σειρά που την έχουμε αγαπήσει όλοι, και οι θεατές και οι συντελεστές, ενώ προσωπικά με σημάδεψε και έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Της χρωστάω πολλά. Σίγουρα έχουμε μεγάλη χαρά για αυτό που γίνεται αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Το να κάνεις ξανά μια σειρά, ύστερα από 15 χρόνια, φέρεις ευθύνη απέναντι στο κοινό αλλά και στο προηγούμενο υλικό».

Όσο για τα συναισθήματα που είχαν στο πρώτο γύρισμα και τα προβλήματα που προέκυψαν, αποκάλυψε: «Το πρώτο γύρισμα που κάναμε ήταν στο καφενείο και υπήρχε μια συγκίνηση που βρέθηκα ξανά σε αυτόν τον χώρο έπειτα από 15 χρόνια. Ωστόσο, η πίεση, η βροχή και το ταβάνι που έσταζε στο καφενείο, το οποίο ήταν εγκαταλελειμμένο, οι περιπέτειες με τις κάμερες και κάποιες άλλες δυσκολίες δεν μας άφησαν να βγάλουμε αυτή τη συγκίνηση. Από εκεί και πέρα, σε ανθρώπινο επίπεδο, ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, αφού με τα παιδιά βρισκόμασταν όλα αυτά τα χρόνια και με κάποια κάναμε άλλες δουλειές», είχε πει ο διάσημος ηθοποιός.

Related posts

Χαμός σήμερα με το σκίτσο του Αρκά για το Ισραήλ και το Ιράν

Ραγδαίες εξελίσεις σήμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Λάρισα: 46χρονη αστυνομικός κατέρpευσε και πeθανε μπροστά στα μάτια του άντρα της