«Γι’ αυτό τη σκότωσε, τότε τρελάθηκε τελείως»: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν και λέει τα πάντα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Καρολάιν Κράουτς: Ο πατέρας της «ξεσκεπάζει» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο πατέρας της Καρολάιν μιλάει για την πραγματική αιτία που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δολοφόνησε τη κόρη του. Ειδικότερα, η δικηγόρος του συζυγοκτόνου που είχε αναλάβει για ένα διάστημα την υπεράσπιση του, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση 78χρονου πατέρα της Καρολάιν.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια τον είχε χαρακτηρίσει ως «έξυπνο, καλλιεργημένο, ευγενικό και μεθοδικό» κάτι που εξόργισε τον πατέρα της άτυχης Καρολάιν, ο οποίος έκανε λόγο για «δειλή μεθοδικότητα» του καταδικασμένου πιλότου.

Μιλώντας στο Πρωινό του Αnt1, o 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος παραμένει στην Αλλόνησο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της κόρης του, και στην «ηθική πυξίδα» που είχε αναπτύξει, αποδομώντας τους ισχυρισμούς της πρώην συνηγόρου υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Η Καρολάιν ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, προικισμένο με ομορφιά, με αθλητικότητα και ευφυΐα άνω του μέσου όρου. Κάθε χρόνο αρίστευε στις σπουδές της και ως εκ τούτου πάντα επιλεγόταν ως σημαιοφόρος στις επετειακές εθνικές παρελάσεις. Ωστόσο, ήταν ένα απλό κορίτσι και μπορούσε να βρει ευχαρίστηση στις πιο συνηθισμένες δραστηριότητες.

Μερικές από τις καλύτερες στιγμές μας ήταν όταν την πήγαινα στον Βόλο μια φορά τον μήνα, αφού επισκεπτόταν τον ορθοδοντικό για να ισιώσει ορισμένα δόντια της. Πάντα τη ρωτούσα τι ήθελε να κάνουμε μετά. Η απάντηση ήταν πάντα η ίδια. Πρώτα πηγαίναμε για φαγητό και μετά επισκεπτόμασταν το pet shop, όπου ήμουν υποχρεωμένος να αγοράσω κάθε διαθέσιμο παιχνίδι για τα αγαπημένα της ζώα. Το σπίτι μας ήταν ένας πραγματικός ζωολογικός κήπος και αν μια από τις φίλες έβλεπε καμιά αδέσποτη γάτα, ήξερε ότι θα είχε θερμή υποδοχή από την Καρολάιν».

Ντέιβιντ Κράουτς: Η Κάρολαιν είχε ηθική πυξίδα και δεν δέχτηκε την εμπλοκή της με ναρκωτικά

Αισθανόμουν μεγάλη υπερηφάνεια όταν περπατούσα στους δρόμους του Βόλου κρατώντας το χέρι της. Η Καρολάιν μεγαλώνοντας έγινε μια νεαρή γυναίκα με πολύ ισχυρή πυξίδα και αυτή η ηθική πυξίδα είχε αποτέλεσμα τον θάνατό της. Δεν κάπνιζε ποτέ, δεν άγγιζε σχεδόν καθόλου το αλκοόλ και αποστρεφόταν την ιδέα να πάρει ναρκωτικά. Οπότε όταν ο σύζυγός της τής εκμυστηρεύτηκε βλακωδώς ότι είχε βρει έναν τρόπο να βγάλει εύκολα χρήματα, χρησιμοποιώντας το ελικόπτερό του για να κάνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών, τρελάθηκε τελείως», υποστήριξε ο πατέρας της Καρολάιν.

«Γνωρίζουμε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μάλωσαν βίαια το βράδυ που πέθανε και στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και κοιμήθηκε στο εφεδρικό δωμάτιο μαζί με τη Λυδία. Σκότωσε τον αγαπημένο σκύλο της Καρολάιν και τον κρέμασε στα κάγκελα και μετά, περίπου στις 4.00 π.μ μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν δίπλα στη μικρή της κόρη και σε μια πράξη υπέρτατης δειλίας την έπνιξε».

«Στην περίπτωση της Καρολάιν δεν υπήρχε βία πριν από τη νύχτα που πέθανε. Ο σύζυγός της ήταν πολύ δειλός, γνωρίζοντας πως αν είχε προσπαθήσει να απλώσει πάνω της έστω κι ένα δάχτυλο, εκείνη θα τον αντιμετώπιζε με επιτυχία κι εκείνη θα έφευγε αμέσως από το σπίτι. Λυπάμαι που με αυτό το μήνυμα φαίνεται σαν να πλέκω το εγκώμιο της Καρολάιν. Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου, αλλά ήταν ακριβώς ο τρόπος που λειτούργησε το μυαλό μου» καταλήγει στη δηλώσή του ο πατέρας της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν για τη συμμορία ναρκωτικών

«Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Οταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Ετσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”. Τότε εκείνοι του είπαν ότι “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!”. “Αν με αφήσει θα είναι εντάξει” είπε. “Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν. Και εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Ετσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», υποστήριξε ο κ. Κράουτς.

«Αν μιλήσεις στη μητέρα του θα σου πει ποια είναι η αλήθεια»

«Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα! Ναι, το έκανε. Και το είπε και στη μητέρα του επίσης. Αν μιλήσετε στη μητέρα του θα σας το επιβεβαιώσει» ανέφερε ο πατέρας της Καρολάιν και σχολίασε για το γράμμα: «δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του θα σου πει ποια είναι η αλήθεια». Σε ερώτηση γιατί ο Μπάμπης δεν ανέφερε κάτι κατά τη διάρκεια της δίκης απάντησε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα