Για χάρη της Μάγδας Φύσσα: Η Κλέλια Ρένεση μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

Κλέλια Ρένεση: Μας δείχνει την κορούλα της αγκαλιά με την Μάγδα Φύσσα

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κλέλια Ρένεση πριν από 3,5 χρόνια έγινε μητέρα. Σήμερα για πρώτη φόρα μας έδειξε την κόρη της για χάρη της Μάγδας Φύσσα.

Η κόρη της, Κοραλία, ήρθε στη ζωή της ως η μεγαλύτερη δασκάλα της, όπως πολλές φορές λέει η ηθοποιός. Έκτοτε, μητέρα και κόρη είναι αχώριστες. Η Κλέλια Ρένεση πάει παντού με την μικρή Κοραλία, ωστόσο, φροντίζει να κρατά τη ζωή της κόρης της, όπως και τη δική της προσωπική ζωή, μακριά από τη δημοσιότητα.

Μία εξαίρεση για έναν πολύ σπουδαίο λόγο, αποφάσισε να κάνει την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022. Η Κλέλια Ρένεση θέλησε να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της στους διαδικτυακούς της φίλους. Το έκανε μόνο για τη Μάγδα Φύσσα, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Κλέλια Ρένεση και η μικρή Κοραλία βρέθηκαν σε εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας», που διοργανώθηκε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Εκεί συνάντησαν τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα και η αγκαλιά τους καταγράφηκε σε μία τρυφερή φωτογραφία. Όπως έγραψε η Κλέλια Ρένεση «Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται».

Οι φωτογραφίες της μικρής Κοραλίας ανάμεσα στη μητέρα της και τη Μάγδα Φύσσα ήταν οι πρώτες από τις πολλές που μοιράστηκε σε ένα άλμπουμ η ηθοποιός. Η ίδια μαζί με τις φωτογραφίες μοιράστηκε και μερικά λόγια για την εκδήλωση στην οποία έδωσε το «παρών», τη Μάγδα Φύσσα κι όσα εκπροσωπεί ο σύλλογος πολιτισμού, αλλά και για την επιλογή της να δείξει το πρόσωπο της κόρης της.

Κλέλια Ρένεση: Η συγκινητική ανάρτηση με την κόρη της και την Μάγδα Φύσσα

«Η Μάγδα Φύσσα και ο Σύλλογος Πολιτισμού “Παύλος Killah P Φύσσας” με την παρέα τους, μας μαθαίνουν πως στο καμένο χώμα γίνεται παρτέρι με λουλούδια ευωδιαστά… Μακάρι πάντα η απώλεια να μνημονεύεται με τόση στοργή και αγάπη!», έγραψε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

«Ναι! Αυτό είναι η ζωή. Και χαίρομαι που είμαι μέρος της! Και το παιδί μου θέλω πάντα να τριγυρνάει σ’ αυτούς τους κήπους της αγάπης και να βλέπει τ’ αληθινά τα μάτια», σημείωσε η ηθοποιός. Η Κλέλια Ρένεση δεν θα μπορούσε να βρεθεί εκεί χωρίς την κόρη της. «Δεν θα μπορούσα να πάω χωρίς αυτήν, ούτε να την κρύψω απ’ τη χαρά και την ομάδα», εξήγησε.

«Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως. Κι ας μείνει έτσι στους κοινοποιητές παρακαλώ. Η Μάγδα Φύσσα ξέρει βαθιά ν’ αγκαλιάζει και το Κοραλιώ να αγκαλιάζεται», σημείωσε η Κλέλια Ρένεση.

«Ευχαριστώ τον φίλο μου Λεωνίδα Proxima Estacion Esperanza για τις υπέροχες φωτό!», κατέληξε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» διοργανώνει τις «εκδηλώσεις του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη 2022» στη μνήμη του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα. Οι εκδηλώσεις διεξάγονται στα Παλαιά Σφαγεία Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα και θα κορυφωθούν με την αντιφασιστική συγκέντρωση στην Οδό Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου.

Η Κλέλια Ρένεση απέκτησε την κόρη της, Κοραλία τον Μάρτιο του 2019. Είχε προηγηθεί η εγκυμοσύνη της, την οποία έζησε παράλληλα με τα γυρίσματα της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα.

«Το ήξερα, το είχα καταλάβει. Έχω πολύ έντονο γυναικείο ένστικτο σε αυτά. Ήμουν στη Γαύδο 1,5 μήνα είχα γειωθεί, είχα γίνει ένα με τη φύση. Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα.», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

«Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη ήταν μια πολύ μεγάλη ανατροπή, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη “Μουρμούρα”. Τότε είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια για να βγάζαμε τα πρώτα 30 επεισόδια, που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους», πρόσθετε η ηθοποιός.

Στην ίδια συνέντευξη, η Κλέλια Ρένεση μιλούσε και για την κόρη της και το πώς είναι να τη μεγαλώνει περπατώντας τον «σκληροτράχηλο κι έτσι όπως επέλεξα, μοναχικό», δρόμο της μητρότητας.

«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία, δεν ξέρω. Ενώ είναι εξαντλητικό για εμένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην την γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου», σημείωνε η Κλέλια Ρένεση.

Related posts

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Κλέλια Ρένεση: Είπε για την γιορτή της γυναίκας όσα σκεφτόμαστε όλοι μας

«Η ασφάλεια των παιδιών είναι υποκειμενική»: Η Κλέλια Ρένεση απαντά σε όσους την κατέκριναν που πήρε την κόρη της στη διαδήλωση

«Άνανδροι, κατεβήκαμε με τα παιδιά μας»: Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση, στο Σύνταγμα μαζί με την κόρη της στην αγκαλιά της

«Είστε χυδαίοι»: Ξέσπασε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Συγκινεί η Κλέλια Ρένεση για τον πατέρα της: «Έζησε όλο τον εξευτελισμό, δεν είδε το παιδί του ούτε το εγγόνι του»

Κλέλια Ρένεση: «Ένας μονογονέας έχει απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα»

Το έκανε μόνο για την Μάγδα Φύσσα: Η Κλέλια Ρένεση μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της

«Φταίμε και εμείς»: Η Κλέλια Ρένεση είπε στην ανάρτηση της όσα σκεφτόμαστε όλοι μας για την υπόθεση στον Κολωνό

Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε: Η 1η ανάρτησή του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την δικαστική διαμάχη με την Χρηστίδου