Για μια αγελάδα 320.000: Το εξωφρενικό δώρο της Αθηνάς Ωνάσης στον Αλβάρο και ο μεγάλος καυγάς με τον πατέρα της

Αθηνά Ωνάση: Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το δώρο της

Μπορεί σε πολλά πράγματα η Αθηνά Ωνάση να έχει την φήμη πως είναι τσιγκούνα ωστόσο ο έρωτας με τον Αλβάρο την είχε τυφλώσει όταν αποφάσισε να του κάνει δώρο μια αγελάδα αξίας 320.000 δολαρίων.

Επίσης, ο Αριστοτέλης Ωνάσης μπορεί να έκανε σπουδαία πράγματα στη ζωή του, ωστόσο δεν υπήρξε ουσιαστικά οικογένεια να απολαύσει τους κόπους του, με την Αθηνά, την τελευταία κληρονόμο, να αρνείται τα πάντα και σιγά σιγά να ξεπουλά μια απίθανη περιουσία.

Αθηνά Ωνάση: Γιατί κόστισε τόσο μια αγελάδα

Το όνομα της αγελάδας ήταν Εσπεράντσα, δηλαδή Ελπίδα και μόλις είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο σε δημοπρασία αγελάδων στο Σάο Πάολο.

Ουσιαστική η αξία της αγελάδας για τον Αλβάρο

Ο Αλβάρο διατηρούσε ράντσο με αγελάδες, οπότε το «δώρο» για εκείνος είχε ουσιαστική αξία. Μάλιστα, για το περίεργο αυτό «δώρο» είχε μιλήσει και ο άλλοτε πιστός της σύμβουλος, Αλέξης Μανθεάκης.

Με αφορμή την αγελάδα, το Ρόιτερς αναφέρθηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος χάρισε στη Ζακελίν, χήρα Κένεντι, στο γάμο τους στον Σκορπιό, ένα μπριλάντι 40 καρατίων, που μετά το θάνατό της, πουλήθηκε στη δημοπρασία της Νέας Υόρκης το 1996 για 2,6 εκατομμύρια δολάρια.

Related posts

Σάστισε η Καραβάτου: Είδε ξαφνικά μπροστά της τον πρώην σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη μαζί με την Μαρία Ηλιάκη να…

Τα ζώδια Φεβρουαρίου για το 2026 από τον Κώστα Λεφάκη

Μόλις μαθεύτnκε για Κωνσταντίνο Κωμοδρόμο και Έλενα Παπαρίζου