Για μια ζωή το τοπ μοντέλο της Ελλάδας: Η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει, στα 55, με κολλητό, μαύρο μίνι φόρεμα και κλείνει στόματα

by Εύα Ζαχαριάδη

Βίκυ Κουλιανού: Η ομορφότερη της Ελλάδας

Στα καλύτερα της είναι η Βίκυ Κουλιανού στα 55 της. Το κορυφαίο μοντέλο παραμένει γυναικάρα με εντυπωσιακές αναλογίες.

Το γνωστό μοντέλο μεσουράνησε στις πασαρέλες της δεκαετίας του 1990 και συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές.

Για μια ζωή το τοπ μοντέλο της Ελλάδας: Η Βίκυ Κουλιανού ποζάρει, στα 55, με κολλητό, μαύρο μίνι φόρεμα και κλείνει στόματα

Τα μακριά μαλλιά και τα αμυγδαλωτά της μάτια ήταν σήματα κατατεθέν της μεσογειακής της ομορφιάς, ενώ η ίδια αποδεικνύει ότι είναι από τις γυναίκες που έχουν σύμμαχο τον χρόνο.

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή που έκανε η Βίκυ Κουλιανού στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, ποζάρει με χάρη και νάζι στις καλοκαιρινές διακοπές της στη Λευκάδα, φορώντας ένα κοντό μαύρο φόρεμα και κοιτώντας με ιδιαίτερο τρόπο τον φακό.

Μάλιστα, συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Σαγιονάρες και χαμόγελα. Λευκάδα (poros village) γιατί το καλοκαίρι είναι Ελλάδα», με τα likes πέφτουν βροχή.

Βίκυ Κουλιανού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό

Βίκυ Κουλιανού: Άβαφη και χωρίς φίλτρα

Σε παλιότερη ανάρτηση, τη βλέπουμε με μία πετσέτα τυλιγμένη πάνω της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα, να δείχνει πώς είναι στην πραγματικότητα όταν ξυπνά, γράφοντας στη λεζάντα «No make up, no worries. Καλοκαιράκι αγαπημένο».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo