«Για να πάψουν να αναρωτιούνται “πόση ζημιά έχει γίνει»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει για πρώτη φορά τη μάσκα μπροστά στην κάμερα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς μάσκα

Έχουν περάσει δυο χρόνια από την επίθεση που συγκλόνισε όλη την χώρα, με τη νεαρή Ιωάννα να εξακολουθεί να γιατρεύει τις πληγές που της άφησε το καυστικό οξύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίζεται χωρίς την μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξανά στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι

«Γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη. Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Οι «Πρωταγωνιστές» θα μεταδώσουν video από τα podcast της Ιωάννας με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου – μητέρα της Γαρουφαλλιάς – αλλά και από την συνταρακτική της συνομιλία με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί