”Για να ξεκαθαρίσουμε”: Η απάντηση του Ευτύχη Μπλέτσα στο αν ζητάει με το ζόρι λεφτά από τα εστιατόρια

”Για να ξεκαθαρίσουμε”: Ο Ευθύμης Μπλέτσας παίρνει θέση και απαντάει για τις φήμες σχετικά με την εκπομπή του

Ο Ευτύχης Μπλέτσας παίρνει θέση μέσα από τον προσωπικό του προφίλ στο Instagram, σχετικά με τα σχόλια που ακούγονται για την εκπομπή του. Με μια απάντηση σε χρήστη του Instagram δίνει τέλος στις φήμες.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση στο Instagram από τον σατυρικό λογαριασμό «Soula Glamorous», πριν από λίγες μέρες, που ανέφερε ότι υπάρχει μία ταξιδιωτική εκπομπή η οποία ζητά με το ζόρι χρήματα από ταβέρνες και εστιατόρια για να τα προωθήσει.

«Άτομο που κάνει χρόνια ταξιδιωτική εκπομπή, ζητάει με το ζόρι 1.000 ευρώ από ταβέρνες και εστιατόρια για να τα βάλει στην εκπομπή και να φάει τσάμπα. Κάτι που θεωρώ τέρμα άβολο, ειδικά από μικρά χωριά και άτομα που ζουν από μία ταβέρνα και εστιατόριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα ενός χρήστη στον Ευθύμη Μπλέτσα και η απάντηση του: ”Για να ξεκαθαρίσουμε”

Χρήστης έστειλε το στόρι στον Ευτύχη Μπλέτσα, γράφοντάς του «Μακάρι να μην είσαι εσύ», με τον γνωστό παρουσιαστή να δημοσιοποιεί στο Instagram την απάντησή του:

«Όχι, δεν παίρνουμε λεφτά από ξενοδοχείο, ταβέρνες και εστιατόρια… ούτε από δήμους, επιμελητήρια κ.λπ. Έχουμε τους σταθερούς χορηγούς μας ανεξάρτητα με το μέρος που πάμε», έγραψε ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα