Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: Το πραγματικό όνομα του Αντώνη Κανάκη πριν γίνει γνωστός

Αντώνης Κανάκης: Το ιστορικό της οικογένειας του

Τον τελευταία καιρό ο γνωστός παρουσιαστής και η εκπομπή του βρίσκονται στο επίκεντρο, με αποτέλεσμα να είναι πολλά τα όσα αποκαλύπτονται για το παρελθόν του ίδιου και την ζωή του πριν γίνει διάσημος.

Όλοι τον έχουμε γνωρίσει ως Αντώνη Κανάκη μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια, είτε στους ΑΜΑΝ είτε στους Ράδιο Αρβύλα.

Παρ’ όλα αυτά, το επίθετο «Κανάκης» δεν είναι το πραγματικό του. Το μικρό όνομα μπορεί να παραμένει ίδιο, ωστόσο το επίθετο του παρουσιαστή είναι τελείως διαφορετικό. 

Το αληθινό επίθετό του είναι Δούμας! Την εποχή που ασχολείτο με το ραδιόφωνο σε πειρατικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να το αλλάξει.

Τα πρώτα χρόνια του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1969 στη Θεσσαλονίκη. Τη μητέρα του την λένε Ευγενία και πατέρας του Γιάννη-Δανιήλ Δούμα, ο οποίος ήταν καθηγητής αγγλικών. Ο παρουσιαστής έχει μία αδερφή, την Κέννυ.

Στα νεανικά του χρόνια, πουλούσε σνακ στον κινηματογράφο, έπειτα εργάστηκε ως σερβιτόρος. Στην ηλικία των 15 ετών άρχισε να εργάζεται ως DJ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Επιστήμη Μπόνου έχει δηλώσει ρητά πως απαγορεύει στα ΜΜΕ να αναπαράγουν φωτογραφία δικιά της ή των παιδιών της.

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη φωτογραφία της συντρόφου του παρουσιαστή και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης ούτε πρόκειται να υπάρξει ποτέ.

“Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε”, Αντώνης Κανάκης

«Δεν είναι ότι φοβάμαι ή ότι κρύβω κάτι, αλλά δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί η προσωπική μου ζωή μπορεί ή να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε, ή να νιώθω την ανάγκη πως θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία αν τη μοιραστώ ή αν τη δημοσιοποιήσω» απάντησε ο Αντώνης Κανάκης στην Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε την σύντροφό του θαυμάσιο πλάσμα και μητέρα, ενώ τόνισε μάλιστα ότι δεν έχουν παντρευτεί αφού ο γάμος δεν έχει καμία βαρύτητα για εκείνον και τα παιδιά θεωρούνται ο πιο ουσιαστικός δεσμός.

Όσο για τα παιδιά του; Ο παρουσιαστής δηλώνει περήφανος πατέρας και ευτυχισμένος που τον αγαπάνε και τον εμπιστεύονται!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη