Για τις γιαγιάδες του κόσμου: Όταν η μαμά σου γίνεται γιαγιά, ξέρεις πάντα ότι κάποιος αγαπάει τα παιδιά σου όσο εσύ

Γιαγιά: Η μητέρα σου θα αγαπήσει τα παιδιά σου όσο και εσύ

Μετά από την μητέρα και τον πατέρα δεν υπάρχει άνθρωπος που να αγαπάει πιο πολύ τα παιδιά από ότι μια γιαγιά. Αυτή θα εμπιστευτείς για να σου κρατήσει τα παιδιά και σε αυτή θα τρέξεις για συμβουλές στις δυσκολίες.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το να βλέπεις τη μητέρα σου με τα παιδιά σου. Να τα βλέπεις να τρέχουν με χαρά και τα πρόσωπά τους να λάμπουν, όταν τη βλέπουν στην πόρτα.

Είναι αλήθεια, ότι σε γυρίζει πίσω σε όμορφες αναμνήσεις με τη δική σου μαμά, όταν ήσουν παιδί, γελώντας κάθε φορά μαζί της ενώ γλείφατε κρυφά τη ζύμη από το κουτάλι ή το μίξερ κάθε φορά που έφτιαχνε ένα κέικ, μπισκότα ή κορμό σοκολάτας για εμάς

Τότε που την αγκάλιαζες βλέποντας ταινία, μαθαίνοντας να παίζω παιχνίδια, να τρώμε σνακ μαζί και να μιλάμε για τα πάντα.

Και βλέποντας τα παιδιά σου με τη μητέρα σου, αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο πολύτιμοι στην καρδιά σου, φτιάχνετε μαζί αναμνήσεις, κι εκεί η καρδιά σου νιώθεις ότι θα εκραγεί από χαρά. 

Η γιαγιά θα είναι πάντα δίπλα στα παιδιά σου

Και είναι τόσο μεγάλη η παρηγοριά του να ξέρεις ότι κάποιος άλλος αγαπά τα παιδιά σου, ότι κάποιος θέλει να ξέρει τα πάντα γι’ αυτά, επιθυμεί ν είναι παρούσα σε κάθε μεγάλο παιχνίδι ή ρεσιτάλ ή δραστηριότητα, θέλει να τα προστατέψει, να τα πνίξει στις αγκαλιές και τα φιλιά και αγαπά τον ήχο των γέλιων τους όσο εσύ.

Σου ζεσταίνει την καρδιά να ξέρεις ότι τα παιδιά σου σημαίνουν τα πάντα για εκείνη.

Και είναι τόσο σημαντικό να ξέρεις ότι μπορείς να στραφείς σ’ εκείνη για συμβουλές μπορείς να μοιραστείς μαζί της κάθε έννοια σου για τα παιδιά σου Γιατί είναι και εκείνη μητέρα, και ξέρει καλά όχι μόνο τη μητρότητα, αλλά και σένα. Γι’ αυτό και για πολλούς λόγους ακόμα τίποτα δεν είναι καλύτερο από το να βλέπεις τη μαμά σου με τα παιδιά σου.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη