Γιαγιάδες εναντίον Τραπερς: «Ξέρω τι θέλεις ρε νταρντάνα»– Το επικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Γιαγιάδες εναντίον Τραπερς: Ένα απολαυστικό και χιουμοριστικό βίντεο

Για ακόμη μια φορά φέτος το «Καλοκαίρι Στο Νότο» μας χάρισε ένα επικό βίντεο με τις αξιαγάπητες και κλασσικές γιαγιάδες της Κρήτης. Ένα βίντεο που κάνει θραύση στο διαδίκτυο.

Αυτή την φορά μάλιστα για να γίνουν ακόμα πιο viral και να «πιάσουν» τις μικρές ηλικίες, το γύρισαν στην τραπ μουσική και πραγματικά τα σπάνε, όπως μπορείτε να δείτε στο video…

Γιαγιάδες εναντίον τράπερς με ένα επικό βίντεο

«Ποιος LIGHT και ποιος SNIK… Το απόλυτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ #BEEF είναι εδώ και ξεκινάει ΒΕΝΤΕΤΑ στην ΚΡΗΤΗ! Η γιαγιά Γιαννούλα και η γιαγιά Ροδάνθη φέρνουν την GANGSTA ατμόσφαιρα στα άλλοτε γραφικά, νυν επικίνδυνα σοκάκια της Κρήτης με αφορμή το απόλυτο γλυκό Μελιτζάνας! Τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει!

Ο Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την έναρξη της 19ης σεζόν της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής μετάδοσης «Καλοκαίρι Στο Νότο» φέρνουν ακόμη ένα επεισόδιο από τα βίντεο που έχουμε αγαπήσει! Γιατί άλλωστε, όλα μπορούν να συμβούν στην Κρήτη!», αναφέρει η περιγραφή του video.

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον