Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε δύο βίλες στο Costa Navarino

by Τόνια Τζαφέρη

Έκανε μια σημαντική πρώτη επένδυση στην Ελλάδα

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πύλο της Καλαμάτας, κάνει όσους το επισκεφθούν να μαγευτούν με το μέρος αλλά και τις παροχές του. Επομένως καθόλου εντύπωση δεν μας κάνει που ο γνωστός Πρωταθλητής επέλεξε για την πρώτη του σημαντική επένδυση στην Ελλάδα να επιλέξει την περιοχή του Costa Navarino.

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο Greek Freak αγόρασε δύο πολυτελείς βίλες στην Πελοπόννησο, οι οποίες ανήκουν στο Costa Navarino.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Γιάννης μαζί με τον αδερφό του Θανάση επισκέφτηκαν την περιοχή τον Σεπτέμβριο, όταν είχαν έρθει στη χώρα μας για ολιγοήμερες διακοπές, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA.

Μάλιστα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο φέρεται να είχε επισκεφθεί ξανά το 2018 το συγκρότημα, ωστόσο τώρα οι συνθήκες ήταν πιο ώριμες για την αγορά των δύο βιλών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε δύο βίλες στο Costa Navarino

Tο ποσό που κατέβαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την απόκτηση των δυο βιλών

Βάσει όσων αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, πρόκειται για βίλες 3 ή 4 κύριων υπνοδωματίων σε ένα επίπεδο, με υπόγειο, επιφάνειας από 235 έως 295 τ.μ. σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 έως 1300 τ.μ. και τιμή που κυμαίνεται από 1,25 έως 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, όλες οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course, ενώ διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo