Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιάννης Αντεντοκούνμπο: Η μεγάλη φιλανθρωπική δράση εμπνευσμένη από τα παιδικά του χρόνια

Το αστέρι του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την σύντροφο του Μαράια για ακόμη μια φορά συμμετέχουν μέσα από την φιλανθρωπική δράση «Milwaukee Diaper Mission» με τον Έλληνα μπασκετμπολίστα να κάνει ταξίδι πίσω στον χρόνο όταν η μητέρα του έσκιζε σεντόνια για να τα κάνει πάνες.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό

Η έντονη θέληση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για βοήθεια βρίσκει αντίκρισμα μέσα από τη δράση «Milwaukee Diaper Mission», όπου εκείνος και η σύντροφός του, Μαράια, έχουν προσφέρει ενεργά. Σε πρόσφατη παρουσία τους στις εγκαταστάσεις για το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό πρόγραμμα, ο σούπερ σταρ των Μπακς μίλησε για τις γνώριμες εικόνες που φέρνει στο μυαλό του, βλέποντας οικογένειες να μην έχουν τα απαραίτητα.

Ο Giannis αρχικά πήγε να ξεκινήσει τη συνέντευξη με το δικό του στυλ και ένα ανέκδοτο, θέλοντας να δώσει μία ευχάριστη νότα, με την Μαράια να τον σταματά λέγοντας πως η ανάγκη για πάνες δεν είναι αστείο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα παιδικά χρόνια

Και έπειτα ο Αντετοκούνμπο είπε: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος από τις αποδείξεις που έπαιρνα από τα Target… Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό… Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo