Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βρέθηκε στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα με την οικογένεια του

Πολλοί ήταν εκείνο οι τυχεροί που βρέθηκαν στο ίδιο μέρος με τον πρωταθλητή του μπάσκετ και κατάφεραν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Στη Σύμη απολαμβάνει τις καλoκαιρινές διακοπές ο πρωταθλητής του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν παρέλειψε σήμερα να επισκεφθεί, να ανάψει ένα κεράκι και να προσκυνήσει στην Ιερά Μονή Πανορμίτη μαζί με την οικογένεια του.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η «μικρή αρχόντισσα» του Αιγαίου είναι ένας από τους σταθμούς των διακοπών του διεθνή μπασκετμπολίστα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Αντετοκούνμπο έγινε αμέσως αντιληπτός απ’ όλο τον κόσμο που ζήτησε ένα αυτόγραφο αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο ίδιος ήταν εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές του νησιού αλλά και της Ιεράς Μονής του Πανορμίτη και μετά από μία γεμάτη χρονιά, απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης στο νησί της Δωδεκανήσου.

Το ιδιωτικό σκάφος που μεταφέρει την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει αγκυροβολήσει ανοιχτά του Πανορμίτη

Την παρουσία του διάσημου αθλητή δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σύμης, Βασίλης Λουκίσσας, ο οποίος και την ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη