Γιάννης Καπετάνιος: «Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, ούτε ψωμί δεν είχα, έτρωγα σύκα»

by Τόνια Τζαφέρη

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει στο παρελθόν

Μπορεί τώρα να τους βλέπουμε ως επιτυχημένους καλλιτέχνες στο είδος τους, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Και όχι μόνο δεν ήταν πάντα έτσι, αλλά ήταν πολύ διαφορετικά. Κατάφεραν από τον πάτο να βρεθούν πολύ ψηλά και με σκληρή δουλειά να κατακτήσουν όλα όσα αξίζουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Γιάννη Καπετάνιου:

Στην συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού που έδωσε ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος, αποκάλυψε πόσο δύσκολα έχει περάσει οικονομικά στο παρελθόν.

Γιάννης Καπετάνιος: «Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, ούτε ψωμί δεν είχα, έτρωγα σύκα»

Οι δηλώσεις του ηθοποιού Γιάννη Καπετάνιου

«Έχω εκπαιδευτεί στην πείνα, υπήρχαν εβδομάδες τότε που ήμουν στο Θέατρο Τέχνης  που δεν είχα ούτε ψωμί να αγοράσω κι έτρωγα σύκα που είχα φέρει από το χωριό, μαζί με νερό. Έτσι φούσκωνα και… εντάξει, ξεχνούσα την πείνα μου. Θυμάμαι μια φορά, πεινούσα πολύ, ήμουν στο Θέατρο Τέχνης κι έτρωγε ο Τάκης Παπαματθαίου σουβλάκι και μου είπε: “Θέλεις να σε κεράσω;”… Εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα να με κεράσει, τότε του απάντησα: “Όχι, έχω φάει”… Κι είχα να φάω δύο μέρες.

Δεν ξεχνιούνται αυτά. Οι καινούργιοι ηθοποιοί έχουν μάθει στην καλοπέραση, εμείς είμαστε παλιά γενιά, πλέον. Έχουμε μπει σε άλλη κλίμακα και… παράγραφο», είπε ο ηθοποιός.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν