Γιάννης Πλούταρχος: Η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, κληρονόμησε το ταλέντο του πατέρα της και εντυπωσιάζει με τη φωνή της

Γιάννης Πλούταρχος: Η κόρη του κληρονόμησε το ταλέντο του

Την αγάπη και το ταλέντο του για τη μουσική, έχει κληροδοτήσει ο Γιάννης Πλούταρχος στα παιδιά του. Συγκεκριμένα, η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, φαίνεται πως έχει πάρει στοιχεία από το DNA του πατέρα της, όσον αφορά στη μουσική.

Ας μην ξεχνάτε ότι και ο αδερφός της, Γιώργος, ήδη κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο τραγούδι σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Πριν μερικές ώρες, πατέρας και κόρη δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο τραγουδούν μαζί ένα τραγούδι του Γιάννη Καλατζή “Ξενάκι”.

“Απόψε μαυρομάτα μου
σου χάρισα τα νιάτα μου
και βρέθηκα στην ξενιτιά
πουλί σε θάλασσα πλατιά

Ξενάκι είμαι και θα ‘ρθω
στο στρώμα σου να κοιμηθώ
κι αν σε μαλώσουν μην ντραπείς
ξενάκι είμαι να τους πεις

Το φεγγαράκι ρώτησα
που θα σε βρω αρχόντισσα
και μου είπε ο αυγερινός
εκεί που φέγγει ο ουρανός

Ξενάκι είμαι και θα ‘ρθω
στο στρώμα σου να κοιμηθώ
κι αν σε μαλώσουν μην ντραπείς
ξενάκι είμαι να τους πεις”

Τόσο ο Γιάννης Πλούταρχος όσο και η κόρη του, χαλαρά και με πολύ καλή διάθεση, ερμήνευσαν μοναδικά σε ντουέτο το εκπληκτικό αυτό τραγούδι, με τον μπαμπά Γιάννη να καμαρώνει να παίζει την κιθάρα του καμαρώνοντας την κόρη του.

Να σας θυμίσουμε πώς το καλοκαίρι που μας πέρασε, η 22χρονη φοιτήτρια ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον αγαπημένο της, Μιχάλη.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Όχι όμως και βίντεο για να ξέρουμε ότι και η ίδια έχει απίθανη φωνή όπως ο αδερφός της και ο πατέρας της.

Φωτογραφίες της Κατερίνας Κακοσαίου

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων