Γιάννης Πλούταρχος: Το τρυφερό ντουέτο με την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου και η υπόκλιση στο ταλέντο της 23χρονης

Γιάννης Πλούταρχος: Το γλυκό ντουέτο με την κόρη του

Ο Γιάννης Πλοτχρος, τον τελευταίο καιρό μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με τις ερμηνείες του, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του τη γλυκιά κόρη του. Μάλιστα, στο πλευρό του τραγουδιστή εμφανίστηκαν πολλοί καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες , όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Κατερίνα Στανίση, ο Στέλιος Διονυσίου, η Κωνσταντίνα, ο Νίκος Βουρλιώτης, η Ήβη Αδάμου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Ζόζεφιν.

Η παραδοσιακή μουσική είχε την τιμητική της με την κορυφαία εκπρόσωπό της, τη Γωγώ Τσαμπά, κρητική νότα στη βραδιά έδωσε ο λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ζωιδάκης, ενώ σε ρόλο ερμηνευτή απολαύσαμε και τον ηθοποιό Μέμο Μπεγνή.

Γιάννης Πλούταρχος: Το τρυφερό ντουέτο με την κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου και η υπόκλιση στο ταλέντο της 23χρονης

Το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου με την κόρη του

Επίσης, ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε με την κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου το κομμάτι της «Πόσο ωραία μάτια έχεις», που λέει με τον Νίνο.

Ο περήφανος μπαμπάς την φίλησε τρυφερά κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ενώ στο τέλος υποκλίθηκε στις φωνητικές ικανότητες της κόρης του και της φίλησε το χέρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προς το παρόν η Κατερίνα Κακοσαίου δεν ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, όπως ο αδελφός της, Γιώργος Κακοσαίος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν