Γιάννης Ζουγανέλης: Δεν παέι το μυαλό σας ποιος παίκτης από το Survivor 5 είναι πρώτος του ξάδελφος

Γιάννης Ζουγανέλης: “Δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους που έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση”

Σε τηλεοπτική συνέντευξη εμφανίστηκε ο Ζουγανέλης και ρωτήθηκε για τα ριάλιτι επιβίωσης, στα οποία αναφέρθηκε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως στο Survivor, υπάρχει και ξάδερφος του!

Την επιλογή συναδέλφων του να συμμετέχουν σε κάποιο reality σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος είναι πρώτος ξάδερφος του Θανάση Βισκαδουράκη, που πρωταγωνιστεί στο Survivor.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζουγανέλη για το ριάλιτι

«Δικαιολογώ κάποιους ανθρώπους που έχουν φτάσει σε οικονομική απόγνωση, όμως δεν θα το έκανα εγώ. Ντρέπομαι, δεν μπορώ τη δημόσια συγκίνηση, τα κλάματα, τους ψευτοηρωισμούς. Υπήρξαν παίκτες που ήταν παντελώς απαξιωμένοι και ξαναπήραν τα πάνω του καλλιτεχνικά. Η πορεία ενός καλλιτέχνη μπορεί να αλλάξει προς το καλό, αλλά μπορεί και να καταστραφή», δήλωσε στο Happy Day.

Για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση, απάντησε: «Θα κάνω σατιρική εκπομπή, έχω κάνει συζητήσεις. Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ να κοροϊδεύω τη διαφορετικότητα του άλλου».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για το φλερτ και τόνισε: «Είναι ό,τι πιο ωραίο υπάρχει. Δεν είναι ανάγκη να γίνεται μόνο από ελεύθερους, ένας παντρεμένος μπορεί να φλερτάρει. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ στη ζωή μου. Θέλω την αυτονομία των ανθρώπων».

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει