Γιατί ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ: Η μάχη της γυναίκας του με την αλωπεκία

by Τόνια Τζαφέρη
Γιατί ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ: Η μάχη της γυναίκας του με την αλωπεκία

Γουίλ Σμίθ: Η στήριξη στην γυναίκα του και η συγγνώμη από την διοργάνωση

Θα μπορούσαμε να πούμε πως μόνο “στημένο” δεν ήταν το περιστατικό που συνέβη στα Όσκαρς του 2022, αφού οι αντιδράσεις μιλούν από μόνες τους, όπως επίσης και τα όσα ειπώθηκαν χωρίς κανείς να το περιμένει…

Το αστείο του Κρις Ροκ για τα μαλλιά της γυναίκας του Γουίλ Σμιθ, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, που έχει αλωπεκία, τον γέμισε με οργή και κατέληξε ναχαστουκίζει επί σκηνής τον Κρις Ροκ στην 94η τελετή απονομής των Όσκαρ.

Η μάχη της γνωστής ηθοποιού με την απώλεια των μαλλιών της αποκαλύφθηκε το 2018 και έκτοτε έχει «αγκαλιάσει» της προκλήσεις της νόσου και εμφανίζεται δημόσια για μιλήσει για όσα αντιμετωπίζει και να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση.

Το βίντεο από την γυναίκα του Γουίλ Σμίθ όπου μιλά για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει

Τον Δεκέμβριο του 2021, με ένα βίντεό της στο Instagram που είχε πάνω από 2 εκατομμύρια views, μίλησε για την αλωπεκία και τη γραμμή που είχε εντοπίσει στο κεφάλι της. «Δείτε τη γραμμή» είπε η 50χρονη, τότε, γυναίκα και έδειξε το τριχωτό της κεφαλής της. «Τώρα θα μου είναι πιο δύσκολο να το κρύψω, οπότε είπα να το μοιραστώ μαζί σας ώστε να μην αρχίσετε τις ερωτήσεις. Η μαμά θα βάλει μερικά στρας εδώ και θα το μετατρέψω σε στέμμα» είπε.

Τον περασμένο Νοέμβριο η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να ξυρίσει τελείως το κεφάλι της, μετά από προτροπή της κόρης της, Willow Smith. «Η Willow με έπεισε, ήταν η στιγμή» είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σε παλιότερη συνέντευξή της η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ είχε πει πόσο τρομακτικό ήταν να αντιμετωπίσει την αλωπεκία όταν εμφανίστηκε. «Ήμουν στο ντους και ξαφνικά τούφες μαλλιών έμειναν στα χέρια μου. Είπα “θέε μου, γίνομαι καραφλή; Ήταν από αυτές τις φορές που τρέμεις από φόβο. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζει να το κάνω» είχε πει στο Red Table Talk. Αρχικά έκανε ενέσεις στεροειδών. «Φαίνονταν να βοηθούν, αλλά όχι να γιατρεύουν» είχε πει.