Γιατρός: «Όποιος άντρας πηγαίνει με άντρες δεν είναι κατ΄ ανάγκην ομοφυλόφιλος»

by Τόνια Τζαφέρη

Γιατρός: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Γιατρός: Χαμός έγινε στην πλατφόρμα του TikTok με τον σεξοθεραπευτή Τζο Κορτ, που ισχυρίζεται ότι οι άνδρες που κάνουν σεξ με άλλους άνδρες δεν είναι απαραίτητα γκέι.

Ο δρ Τζο Κορτ μοιράστηκε την επαγγελματική του άποψη με ένα βίντεο στο TikTok και οι χρήστες «ξεσάλωσαν».

«Όταν στρέιτ άνδρες κάνουν σεξ με άλλους άνδρες δεν σημαίνει ότι είναι κατ’ ανάγκην γκέι. Είναι απλά κάτι που κάνουν οι άνδρες» λέει στο βίντεο ο δρ Κορτ και εξηγεί: «οι άνδρες γενικά έχουν αντικειμενοποιήσει το σεξ, το κάνουν απλά για την πράξη αυτή καθ’ αυτή».

Γιατρός: «Όποιος άντρας πηγαίνει με άντρες δεν είναι κατ΄ ανάγκην ομοφυλόφιλος»

«Όταν στρέιτ άνδρες κάνουν σεξ με άνδρες, παραμένουν στρέιτ, η ετεροσεξουαλικότητά τους δεν διαγράφεται. Το ίδιο συμβαίνει και όταν ένας γκέι άνδρας κάνει σεξ με μία γυναίκα» συνεχίζει ο Δρ Κορτ και τελειώνοντας το βίντεό του καταλήγει: «η σεξουαλικότητα είναι ρευστή».

Η απόψη του σεξοθεραπευτή προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις, με τους περισσότερους να εκφράζουν τις… αντιρρήσεις τους επί του θέματος.

«Αστειεύεσαι έτσι; Κάνεις πλάκα!» γράφει κάποιος χρήστης ενώ ένα άλλος σημειώνει «οι στρέιτ άνδρες δεν το κάνουν αυτό». «Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι λες» σχολίασε κάποιος άλλος.

Άποψη γιατρού: “Αυτό συμβαίνει από την αρχή του κόσμου”

Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι που συμφώνησαν με τον δρ Κορτ. «Αυτό συμβαίνει από την αρχή του κόσμου. Οι άνθρωποι πρέπει να το ψάξουν» σχολίασε κάποιος χρήστης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα