«Γίνεσαι Κατίνα» – «Τι είμαι;»: Έξαλλη η Σολωμού με αuτό που είπε ο Λιάγκας

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρία Σολωμού: Η συζήτηση για τα προσωπικά της και το σχόλιο του Λιάγκα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή είχε σήμερα στο Πρωινό, όπου καλεσμένη βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού και μάλιστα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και το πως έχει αντιμετωπίσει καταστάσεις στο παρελθόν.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν το πρωί της Πέμπτης η Μαρία Σολωμού.

«Γίνεσαι Κατίνα» – «Τι είμαι;»: Έξαλλη η Σολωμού με αuτό που είπε ο Λιάγκας

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά της ενώ ρωτήθηκε και για τη νέα της σχέση, τον…Mente Fuerte. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε μια συγκεκριμένη φράση την οποία απέσυρε στο τέλος της συνέντευξης με την ηθοποιό.

Τι ακριβώς συνέβη με Λιάγκα και Σολωμού στο Πρωινό

Συγκεκριμένα, όταν η Μαρία Σολωμού περιέγραφε τις αντιδράσεις της μετά από έναν χωρισμό, ο παρουσιαστής είπε: «Γίνεσαι κατίνα δηλαδή» με την ίδια να του απαντά: «Τι είμαι;»

Στο τέλος της κουβέντας, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον αέρα: «Επιτρέψτε μου να αποσύρω από την κουβέντα το ‘Κατίνα’ γιατί είναι παλαιάς κοπής στερεοτυπικό και το είπα εν τη ρύμη του λόγου. Το αποσύρω, ήταν λάθος. Πολλές φορές μας έχουν μείνει κάποια πράγματα, κατάλοιπα του παρελθόντος. Το αντιλήφθηκα μετά και λέω να το αποσύρω, είναι λάθος. Τι πάει να πει; Γιατί μια γυναίκα που φέρεται έτσι να ονομάζεται… Λάθος».

Όταν ρωτήθηκε για τη νέα της σχέση η ίδια απάντησε: «Μπορεί να λένε διάφορα και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα κι επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους αγαπημένους να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν