Γιοι διάσημων Ελλήνων: 8 περιπτώσεις που μεγάλωσαν και πήραν την ομορφιά και την γοητεία των μπαμπάδων τους

Διάσημοι Έλληνες: Τα αγόρια τους μεγάλωσαν και πήραν τη γοητεία τους

Νικόλας Ευαγγελάτος: Ο Νικόλας έχει τη γοητεία του πατέρα του. Στον ελεύθερο χρόνο πηγαίνει, με τον συνονόματο πατέρα του στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την ΑΕΚ.

Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου: Ο γιος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου ζει με τον πατέρα του στη Νέα Υόρκη. Ο Αλκιδιάδης έχει περάσει σε πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, σπουδάζοντας σκηνοθεσία και σενάριο.

Γιώργος και Σπύρος Αρνιακός: Πρόκειται για τους γιους του Τάσου Αρνιακού. Οι δυο τους είναι πρωταθλητές στην κολύμβηση της ανοιχτής θάλασσας. Μάλιστα, πραγματοποιούν σπουδές στα οικονομικά.

Νικήτας και Άρης Αργυρόπουλος: Ο Νικήτας και ο Άρης Αργυρόπουλος είναι γιοι του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μάλιστα, ο Άρης γεννήθηκε ένα μήνα μετά το χωρισμό των γονιών του.

Τα παιδιά διάσημων Ελλήνων

 Γιώργος Κακοσαίος: Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου είναι επίσης τραγουδιστής. Έχει γράψει τη μουσική στο «Έρωτα θεέ και κλέφτη», ενώ έχει τραγουδήσει μαζί με τον πατέρα του.

Γιάννης Νικοπολίδης: Είναι γιος του γνωστού τερματοφύλακα, που κατέκτησε το Euro 2004, με την Εθνική Ελλάδος, Αντώνη Νικοπολίδη. Ο ίδιος αποτελεί ταλέντο της ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς και φυσικά αγωνίζεται στη θέση που αγωνίζονταν και ο πατέρας του.

Αλέξανδρος Καζάκος: Έχει πάρε από τη γοητεία του πατέρα του, ενώ έχει και ακόμη δύο αδέρφια. Πρόκειται για την Ηλέκτρα και για τη Μάγια.

Φίλιππος Κούρκουλος: Είναι 21 ετών και ο ίδιος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις, με τα υπόλοιπα παιδιά των γονιών του. Αυτά, είναι οι Άλκης Κούρκουλος, Πάρης Κασιδόκωστας και Μελίτα Κούρκουλου.

Related posts

Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Η έκκληση της συζύγου του

Auτό είναι το απαγоρευμένο φαγητό που δεν αγγίζει η Κέιτ Μίντλετον – Εντολή από το Παλάτι

Χαμός σήμερα με το σκίτσο του Αρκά για το Ισραήλ και το Ιράν