Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου μεγάλωσαν και είναι ίδιοι με τον πατέρα τους

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Η μεγάλη ομοιότητα με τον μπαμπά τους

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, έδωσε συνέντευξη στο Star. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα παιδιά του αλλά και στην σχέση που έχει με τους γιους του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα παιδιά του Πέτρου Λαγούτη είναι ο 17χρονος Δημήτρης Λαγούτης και ο 13χρονος Γιώργης Λαγούτης. Μάλιστα, πρόκειται για τα παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του, με τη Μυρτώ Αλιάκη.

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Η συζήτηση που έκαναν με τον μπαμπά τους για τις γυναίκες

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου μεγάλωσαν και είναι ίδιοι με τον πατέρα τους

«Έχουμε μιλήσει για τον έρωτα για τις γυναίκες για όλα. Έχουμε μιλήσει για το τι σου αρέσει σε μία γυναίκα. Τους έχω πει εντάξει, ωραίο είναι μια γυναίκα να είναι όμορφη αλλά καλό είναι αυτό να συνοδεύεται και από εσωτερική ομορφιά».

Μου λένε μια μέρα: “Να σου πω μπαμπά θα πήγαινες με μία γυναίκα που απέξω ήταν κουκλάρα και από μέσα δεν ήταν τόσο πνευματώδης;”. Και ρώτησα “Κουκλάρα;”, μου απάντησαν “Ναι”. “Εννοείται θα πήγαινα”», είπε ο Πέτρος Λαγούτης. Γιατί άλλο πράγμα να μιλάς για τον έρωτα και τη ζωή κι άλλο να μιλάς για κάθε πλευρά του έρωτα και της ζωής», είπε ο ηθοποιός.

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου μεγάλωσαν και είναι ίδιοι με τον πατέρα τους

Πέτρος Λαγούτης: «Βλέπεις ότι καταστρέφεσαι»

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει κατά το παρελθόν: «Ο εθισμός είναι ένα ταξίδι. Μια διαδρομή σε ένα σκοτεινό πηγάδι, όπου ψάχνεις να βρεις το φως. Συνήθως με λάθος τρόπο. Προσπαθείς να τρυπήσεις το τσιμέντο για να βγεις από το πηγάδι. Αυτό που πρέπει να κάνεις όμως είναι να βρεις το κουράγιο να σηκωθείς προς τα πάνω.

Στον συγκεκριμένο εθισμό αυτό που αντιλαμβάνεσαι πρώτα απ’ όλα είναι η οικονομική καταστροφή. Το βλέπεις ότι καταστρέφεσαι. Δανείζεσαι, πνίγεσαι οικονομικά. Τα έχω κάνει όλα. Μετά βλέπεις ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Γίνεσαι ένα φάντασμα, μια σκιά του εαυτού σου. Καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει κακό στη δουλειά σου γιατί οι επιλογές σου έχουν κατά κύριο λόγο οικονομικά κριτήρια και όχι καλλιτεχνικά. Καταστρέφεις επίσης σχέσεις με ανθρώπους.

Το μόνο που θεωρώ ότι δεν κατέστρεψα είναι η σχέση με τα παιδιά μου. Είναι το μόνο που έσωσα και ίσως τελικά με έσωσε. Η αγωνία μου και η θέλησή μου να είμαι εκεί, να είμαι κοντά τους, να το ζω. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σωτηρίας μου. Αλλά η ξεφτίλα που σε οδηγεί ένας εθισμός είναι μεγάλη».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν