Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Οι γιοι της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου μεγάλωσαν και είναι ίδιοι με τον πατέρα τους

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Η μεγάλη ομοιότητα με τον μπαμπά τους

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Πέτρος Λαγούτης, έδωσε συνέντευξη στο Star. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στα παιδιά του αλλά και στην σχέση που έχει με τους γιους του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα παιδιά του Πέτρου Λαγούτη είναι ο 17χρονος Δημήτρης Λαγούτης και ο 13χρονος Γιώργης Λαγούτης. Μάλιστα, πρόκειται για τα παιδιά που έχει αποκτήσει από το γάμο του, με τη Μυρτώ Αλιάκη.

Γιωργής και Δημήτρης Λαγούτης: Η συζήτηση που έκαναν με τον μπαμπά τους για τις γυναίκες

«Έχουμε μιλήσει για τον έρωτα για τις γυναίκες για όλα. Έχουμε μιλήσει για το τι σου αρέσει σε μία γυναίκα. Τους έχω πει εντάξει, ωραίο είναι μια γυναίκα να είναι όμορφη αλλά καλό είναι αυτό να συνοδεύεται και από εσωτερική ομορφιά».

Μου λένε μια μέρα: “Να σου πω μπαμπά θα πήγαινες με μία γυναίκα που απέξω ήταν κουκλάρα και από μέσα δεν ήταν τόσο πνευματώδης;”. Και ρώτησα “Κουκλάρα;”, μου απάντησαν “Ναι”. “Εννοείται θα πήγαινα”», είπε ο Πέτρος Λαγούτης. Γιατί άλλο πράγμα να μιλάς για τον έρωτα και τη ζωή κι άλλο να μιλάς για κάθε πλευρά του έρωτα και της ζωής», είπε ο ηθοποιός.

Πέτρος Λαγούτης: «Βλέπεις ότι καταστρέφεσαι»

Ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει κατά το παρελθόν: «Ο εθισμός είναι ένα ταξίδι. Μια διαδρομή σε ένα σκοτεινό πηγάδι, όπου ψάχνεις να βρεις το φως. Συνήθως με λάθος τρόπο. Προσπαθείς να τρυπήσεις το τσιμέντο για να βγεις από το πηγάδι. Αυτό που πρέπει να κάνεις όμως είναι να βρεις το κουράγιο να σηκωθείς προς τα πάνω.

Στον συγκεκριμένο εθισμό αυτό που αντιλαμβάνεσαι πρώτα απ’ όλα είναι η οικονομική καταστροφή. Το βλέπεις ότι καταστρέφεσαι. Δανείζεσαι, πνίγεσαι οικονομικά. Τα έχω κάνει όλα. Μετά βλέπεις ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Γίνεσαι ένα φάντασμα, μια σκιά του εαυτού σου. Καταλαβαίνεις ότι έχεις κάνει κακό στη δουλειά σου γιατί οι επιλογές σου έχουν κατά κύριο λόγο οικονομικά κριτήρια και όχι καλλιτεχνικά. Καταστρέφεις επίσης σχέσεις με ανθρώπους.

Το μόνο που θεωρώ ότι δεν κατέστρεψα είναι η σχέση με τα παιδιά μου. Είναι το μόνο που έσωσα και ίσως τελικά με έσωσε. Η αγωνία μου και η θέλησή μου να είμαι εκεί, να είμαι κοντά τους, να το ζω. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σωτηρίας μου. Αλλά η ξεφτίλα που σε οδηγεί ένας εθισμός είναι μεγάλη».

Related posts

Άλλαξαν καριέρα, τα παράτησαν όλα: Οι Έλληνες διάσημοι που βλέπαμε κάθε μέρα στις οθόνες μας

Πέτρος Λαγούτης: Το επάγγελμα των γονιών του, ο έρωτας με τη Μυρτώ Αλικάκη, οι 2 γιοι και η απεξάρτηση από τον τζόγο

Ούτε ο μικρός Γιαννάκης δεν θα τον αναγνώριζε: Πως είναι σήμερα ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη Μπέζου από το “Ευτυχισμένοι Μαζί”;

Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου: Οι φήμες εγκυμοσύνης, η απάντηση και οι πρώτες ολόσωμες φωτογραφίες

Πως είναι σήμερα ο καθολικός ιερέας από το «Παρά Πέντε»; Δεν θα πιστεύετε πόσο έχει αλλάξει

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πως είναι σήμερα ο θείος Τζόνι με την θυμαρορίγανη; Δε θα πιστεύετε πως έχει αλλάξει

Πιο κούκλα από ποτέ: Η Μαρία Ναυπλιώτου στα 52 της ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η αφοπλιστική απάντηση του Νίκου Κοκλώνη στην ερώτηση που κάνουν όλοι, για το που βρίσκει τα λεφτά

“Την Βουγιουκλάκη την έτρεμαν, η Καρέζη ήταν ψυχρή, η Βλαχοπούλου ήταν απρόσιτη και η Χρονοπούλου είχε διαδώσει πως πεθαίνει”