«Γιώργο Αυτιά, μείνε κι εσύ νηστικός τρεις εβδομάδες για να πληρώσεις τη ΔΕΗ»: Κόλαφος η Έλενα Ακρίτα

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Ακρίτα: Δεν έχασε την ευκαιρία για αιχμές

Μια δήλωση του Γιώργου Αυτιά , ήταν αρκετή για να δημιουργήσει αντιδράσεις και μάλιστα δικαιολογημένα, αφού σχολίασε δηλώσεις μιας γυναίκας η οποία δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τους λογαριασμούς ρεύματος.

Τη άστοχη δήλωση του Γιώργου Αυτιά για την απάντηση που έδωσε μία γυναίκα για το πως θα καταφέρει να πληρώσει τον «φουσκωμένο» λογαριασμό ρεύματος, σχολίασε η Έλενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα, υπενθυμίζουμε πως μέσα από την εκπομπή του ο δημοσιογράφος μίλησε για «φιλότιμο» από την πλευρά της γυναίκας, που μιλώντας στην κάμερα είπε πως: «δεν θα φάω δύο βδομάδες για να το πληρώσω, γιατί αυτό με κυνηγάει, το φαΐ μπορώ να το σταματήσω».

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, όπως ήταν φυσικό κατακρίθηκε στα social media ύστερα από τον άστοχο σχολιασμό που έκανε, την στιγμή που θα έπρεπε να μιλήσει για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν τα νοικοκυριά. Με τη σειρά της και η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με ανάρτησή της στο Facebook: «Γιώργο Αυτιά, μείνε κι εσύ νηστικός τρεις εβδομάδες για να πληρώσεις τη ΔΕΗ όπως έκανε η εξαθλιωμένη γυναίκα, κι εμείς θα σου πούμε πως έχεις φιλότιμο».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Γιώργο Αυτιά, μείνε κι εσύ νηστικός τρεις εβδομάδες για να πληρώσεις τη ΔΕΗ»: Κόλαφος η Έλενα Ακρίτα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν