Γιώργος Αυτιάς: Είδα μπροστά μου τον θάνατο

by Newsroom i-diakopes.gr
Γιώργος Αυτιάς: Είδα μπροστά μου τον θάνατο

«Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάνει μια εξέταση psa. Μου τηλεφωνεί ο γιατρός μόλις είπα “καλό καλοκαιρι” και μου λέει “ξέχασε το γιατί αύριο έχεις χειρουργείο”. Ευτυχώς το προλάβαμε στο τσακ και γι’ αυτό κάνω έκκληση στους πάντες να κάνουν εξετάσεις» είπε στην Άννα Δρούζα το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως είπε ήταν καρκίνος στον προστάτη χωρίς μετάσταση με την πρώτη σκέψη να είναι «θα τα καταφέρεις και θέλω να ζήσω και παράλληλα αλλάζεις πολλά πράγματα όταν περάσεις από ένα τέτοιο στάδιο».

«Είδα μπροστά μου τον θάνατο. Ήρθε η γιατρός να μου κάνει ψυχολογική ενδυνάμωση και της είπα “θα μπούμε τραγουδώντας”. Ήταν να μπω στο χειρουργείο στη 1 μετά το μεσημέρι αλλά μπήκα από τις 11:30. Ήμουν βέβαιος ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ευγνωμονώ τον γιατρό μου τον κ. Αρβανιτάκη. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι αλλά σας παρακαλώ κάντε εξετάσεις, η πρόληψη είναι το παν» συνέχισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Ο Γιώργος Αυτιάς εξομολογήθηκε και άλλη μια δύσκολη στιγμή στην οποία απευθύνθηκε στον Θεό όταν «εν ώρα εκπομπής μου είπε ο σκηνοθέτης “πέθανε ο πατέρας σου”. Ήταν 8:10 το πρωί. Για 10 δεύτερα σταμάτησαν όλα, πήρε τον λόγο ο Βερυκίος, σκέφτηκα ότι πρέπει να σφίξω τα δόντια μου και είπα “παμε στο βίντεο” γιατί είχα πει ό,τι και αν συμβεί θέλω να μου το λέτε».

Προτεινόμενα