Γιώργος Αλκαίος: «Θα επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες όταν τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός»

by Αντώνης Βαλμάς

Γιώργος Αλκαίος: Μάγεψε το κοινό 11 ολόκληρα χρόνια μετά

Τα τελευταία 11 χρόνια ο Γιώργος Αλκαίος απέχει από τα μουσικά δρώμενα μιας και ζει μόνιμα στη Μήλο και δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να επιστρέψει λέγοντας το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε από το Mega. Λίγο πριν τον απολαύσουμε στο «Σπίτι με το Mega» παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έπειτα από τόσα χρόνια.

Γιώργος Αλκαίος: «Θα επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες όταν τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός»

«Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω 11 χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρά για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει», είπε αρχικά στον Αντώνη Δημητριάδη και στην κάμερα της εκπομπής Mega Star.

O ίδιος μίλησε και για τη σχέση του με την τεχνολογία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μην έχω social media αλλά όσοι με θεωρούν… δεινόσαυρο επειδή δεν έχω social media τους λέω ότι στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο τους… έχω όλους. Ότι έχει να κάνει με τη μουσική μου ασχολούμαι εγώ και στο τεχνικό κομμάτι. Τώρα ετοιμάζω έναν δίσκο με 32 μουσικούς από το Ιράν μέχρι την Βενεζουέλα, όλους αυτούς τους ψάχνω πάνω από 1,5 χρόνο».

Όσο για το αν σχεδιάζει να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες όταν τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός, δεν είναι η φύση μου τέτοια με όλο αυτό».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή Γιώργου Αλκαίου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo