Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα άσχημα λόγια του κόσμου για την εθελοντική του δράση και η αποστομωτική απάντηση του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μετέβη στο Πευκί Εύβοιας από τη Σκιάθο με ένα από τα σκάφη του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Είναι ένας από τους πολλούς που πήραν την απόφαση να βοηθήσουν ως εθελοντές και να συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας. Οι φωτιές καίουν τα πάντα στο πέρασμα τους για 8η ημέρα, με τους πυροσβέστες και τους κατοίκους να δίνουν για μια ακόμη ημέρα δύσκολες μάχες με τις φλόγες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετέβη στο Πευκί της Εύβοιας από τη Σκιάθο με ένα από τα σκάφη του, το περασμένο Σάββατο. Προκειμένου να βοηθήσει σε περίπτωση εκκένωσης του χωριού.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο. Με βίντεο που δημοσίευσε από το Πευκί να φλέγεται και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν, προκάλεσαν τον εκνευρισμό του.

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος για το κράξιμο που δέχτηκε για τον εθελοντισμό του στις φωτιές

Ο πρώην παίκτης του Survivor έθεσε τα εργαλεία της δουλειάς του στην υπηρεσία του Λιμενικού. Το οποίο ζήτησε τη συνδρομή ιδιωτών για την εκκένωση δια θαλάσσης χωριών που καίγονταν.

Ωστόσο, κάποια δημοσιεύματα -στα οποία αναφέρεται ονομαστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος – θέλησαν να τον πλήξουν. Με αποτέλεσμα να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, αναφερόμενος σε κακεντρεχή δημοσιεύματα: «3 βράδια και κάποιες ώρες κατάφερα να βρεθώ κοντά στη φωτιά. Και σε ανθρώπους παραθαλάσσιων χωριών που πολλούς από αυτούς τους γνωρίζω. Είναι φίλοι μου. Κατάφερα να ενσωματωθώ στις δυνάμεις του Λιμενικού, όπου με τις δικές τους κατευθύνσεις είτε κουβαλούσαμε κόσμο. Είτε προμήθειες καυσίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Συνήθως δεν τοποθετούμαι για κάποια δημοσιεύματα που είναι αναληθή και ανυπόστατα. Αλλά επειδή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, κουρασμένος και εκνευρισμένος που ένας δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να γράψει ό,τι θέλει για κάποιον. Αυτό δεν μπορώ να το αφήσω έτσι».

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Related posts

Μαρία Ρέτσα: Η 20χρονη κτηνοτρόφος που ξυπνάει από τα χαραμάτα και βόσκει 100 γιδοπρόβατα στην Εύβοια δίνει το παραδείγμα για την νέα γενιά

Στην Εύβοια έφτασαν δύο Τούρκοι αστυνομικοί με ανεμόπτερο και ζήτησαν άσυλο

Το Beriev δεν θα είναι πια εδώ: Ο «Ρώσος γίγαντας» δε θα βοηθήσει στη κατάσβεση πυρκαγιών αυτό το καλοκαίρι

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Λύγισε» με το δώρο που του έκανε η Γερμανού – Ένας υπέροχος άνθρωπος

Θάνος Τζάνης: Η αγροτική ζωή σε έναν παράδεισο δίπλα από την Αθήνα

Μαρία Ρέτσα: «Τα γίδια δεν τα αφήνω για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου», λέει με περηφάνια η 20χρονη κτηνοτρόφος

Δημοσιογράφος αποκαλύπτει πώς πήρε και αυτή τα 3.000 ευρώ για τις πυρκαγιές στην Ηλεία ενώ «πάτησε το πόδι της εκεί για πρώτη φορά»

24 Αυγούστου 2007 -H μαύρη μέρα της Ηλείας και της Ελλάδας: Μάνα «έφυγε» αγκαλιά με τα 4 παιδιά της στις φλόγες

Θρίλερ στην Εύβοια: Δολοφονία ο θάνατος 33χρονου Βαγγέλη Σάλη -“Τον κλείδωσαν στην αποθήκη και πέταξαν το κλειδί”