Γιώργος Ασημακόπουλος: Θα δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε στο Survivor σε παιδιά με καρκίνο

Γιώργος Ασημακόπουλος: Σε παιδιά με καρκίνο δωρίζει τα χρήματα

Γιώργος Ασημακόπουλος: Σε παιδιά με καρκίνο δωρίζει τα χρήματα

Γιώργος Ασημακόπουλος: Με εξομολόγηση του ο παίκτης του Survivor, μας συγκίνησε.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός «έχασε» τον αδερφό του από καρκίνο, «λυγίζοντας» στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως σας γράψαμε χθες (24/6), ο Γιώργος θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το Survivor την Κυριακή. Αυτός ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους σε σχέση με τους Κόρο και Μαριαλένα.

Μετά από 6,5 μήνες παρουσίες στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος έχει λάβει ένα ικανοποιητικό ποσό. Σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», θα δώσει μέρος της αμοιβής του στα παιδάκια που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Γιώργος Ασημακόπουλος: Σε παιδιά με καρκίνο δωρίζει τα χρήματα

Ποιες είναι οι αποκαλύψεις για τον Γιώργο Ασημακόπουλο;

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω, επειδή είχα συνομιλήσει μαζί του πριν φύγει και τώρα μπορώ να το πω. Τόσο καιρό δεν μπορούσα να το πω γιατί ήταν και σε εξέλιξη οι ψηφοφορίες. Τώρα έχουν κλείσει όλα αυτά», είπε αρχικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Επιθυμία του Γιώργου για όσο καιρό θα παρέμενε στο παιχνίδι και όσα χρήματα κι αν κέρδιζε, ήταν να δώσει ένα μέρος του ποσού που θα εισπράξει στα παιδιά με καρκίνο. Εγώ δεν είχα καταλάβει τότε κάτι, αλλά μετά το μάθαμε μέσα από το παιχνίδι», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα