Γιώργος Χρανιώτης: «Η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, τσακωνόμαστε συνέχεια, γιατί είμαστε ερωτευμένοι»

Γιώργος Χρανιώτης: «Η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, τσακωνόμαστε συνέχεια, γιατί είμαστε ερωτευμένοι»

Γιώργος Χρανιώτης: Τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού για τη σύζυγό του

O Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος συμμετέχει στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε στον Άρη Καβατζίκη. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην προσωπική του ζωή, στα παιδικά του χρόνια, ενώ έκανε λόγο και για την ψωρίαση από την οποία πάσχει.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα καλοκαίρια που περνούσε μικρός στο Ξυλόκαστρο, όταν έπαιρνε το ποδήλατό του και γυρνούσε στο σπίτι τα μεσημέρια για να φάει.

«Όταν κάποια στιγμή με προσέβαλε η γιαγιά μου στα 17 μου, εξαφανίστηκα από το σπίτι για 15 ολόκληρες μέρες. Έμενα στο δάσος και στις παραλίες. Η μητέρα μου, έχοντας μαζί της τον αδελφό μου, όταν με βρήκαν τυχαία σε ένα beach bar ούρλιαζε σαν μαινάδα και έκλαιγε».

Στην ηλικία των 14 έκανε ωτοστόπ γιατί όταν χώρισαν οι γονείς του και ήρθαν στην πλατεία Αμερικής δεν ήθελε να αφήσει τους φίλους του που έμεναν στο Χαλάνδρι.

Γιώργος Χρανιώτης: «Η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, τσακωνόμαστε συνέχεια, γιατί είμαστε ερωτευμένοι»

Γιώργος Χρανιώτης: Εξαφανίστηκα από το σπίτι για 15 ολόκληρες μέρες

«Όταν κάποια στιγμή με προσέβαλε η γιαγιά μου στα 17 μου, εξαφανίστηκα από το σπίτι για 15 ολόκληρες μέρες. Έμενα στο δάσος και στις παραλίες. Η μητέρα μου, έχοντας μαζί της τον αδελφό μου, όταν με βρήκαν τυχαία σε ένα beach bar ούρλιαζε σαν μαινάδα και έκλαιγε. Είπα ψέματα στους γονείς μου ότι θα παίρνω το λεωφορείο για να πηγαίνω στο σχολείο στο Χαλάνδρι, αλλά τους είπα ψέματα γιατί έκανα ωτοστόπ» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Στα 14 μου ένας ταξιτζής με παρενόχλησε σεξουαλικά και τον απώθησα βίαια, ένα ζευγάρι μου πρότεινε να κοιμηθώ στο σπίτι του, μία κοπέλα ήθελε να κάνουμε ναρκωτικά. Σε ωτοστόπ σε μοτοσικλέτα θυμάμαι να τρέχουμε με 300 χλμ και εγώ να είμαι γαντζωμένος στον άνθρωπο που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

«Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου»

Στη συνέχεια ο Γιώργος Χρανιώτης αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην σειρά η «Γη της Ελιάς»: «Η εμπειρία μου στη Γη της Ελιάς ήταν πολύ ωραία. Ο Ανδρέας Γεωργίου χαμογελάει συνέχεια και είναι αφόρητα ανοιχτός στο διάλογο με τον ηθοποιό. Την πρώτη ημέρα γυρισμάτων έκανα την ερωτική σκηνή με τη Δώρα Χρυσικού και της είπα εκ των προτέρων “θα στην πέσω κανονικά, αν κάνω κάτι άκομψο πες το μου”».

Ο Γιώργος Χρανιώτης μιλώντας για την σχέση του με τα χρήματα τόνισε μεταξύ άλλων δεν είχε ποτέ στη ζωή του κάποιο πλούσιο κορίτσι. «Μάλλον δεν ήθελα να μπλέξω με αυτή την κάστα των ανθρώπων. Δεν είχα ποτέ φαντασίωση να είμαι ζιγκολό στη ζωή μου με έναν τρόπο. Δεν το κατακρίνω, ίσως θα μπορούσε να έχει πλάκα εάν το είχα ζήσει 20-25 χρονών».

Γιώργος Χρανιώτης: «Η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, τσακωνόμαστε συνέχεια, γιατί είμαστε ερωτευμένοι»

Γιώργος Χρανιώτης: «Όταν την είδα μπροστά μου ένιωσα ότι τώρα αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή μου» είπε για τη σύζυγό του

Για τη σύζυγό του, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: «Μέχρι τα 40 μου δεν σκεφτόμουν την οικογένεια, ένιωθα ότι θα με βγάλει από τη δουλειά μου. Με φόβιζε η ιδέα της αλλαγής της πάνας. Μία ψυχολόγος είπε σε έμενα και την Γεωργία ότι καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει. Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε συνέχεια προφανώς, γιατί είμαστε ερωτευμένοι. Υπάρχουν εντάσεις που ευτυχώς καταλήγουν σε ωραίες διαδικασίες. Δεν γίνεται όταν έναν άνθρωπο τον θέλεις και σε αφορά πάρα πολύ να μη μαλώσεις μαζί του. Έχει συμβεί να κάνουμε έρωτα μετά από καβγά μας. Διανύουμε διαστήματα ηρεμίας, αλλά επειδή η σύζυγος μου είναι 15 χρόνια μικρότερη, γιατί να μην της δώσω το δικαίωμα η φωτιά της να με ακουμπήσει περισσότερο; Δεν ξέρω εάν με ενέπνευσε η Γεωργία ή το βιολογικό μου ρολόι, αλλά όταν την είδα μπροστά μου ένιωσα ότι τώρα αλλάζουν τα πράγματα στη ζωή μου».

Γιώργος Χρανιώτης: Η αποκάλυψη για την ψωρίαση

Ο Γιώργος Χρανιώτης παλεύει με την ψωρίαση από το 2005: «Ένας άνθρωπος σαν κι έμενα, που έχω εσωτερικές πάλες, οφείλει να έχει ψωρίαση. Με έναν τρόπο την ευγνωμονώ. Όταν υπάρχουν θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στην ψυχή σου και στο μυαλό σου, κάπως πρέπει να εκτονωθούν και εκτονώνονται δερματικά. Εγώ σαμπόταρα τον εαυτό μου στη δουλειά με την ψωρίαση. Ήμουν ενοχικός, έλεγα ψέματα ότι χτύπησα με το ποδήλατο ή έπεσα κάτω».