Γιώργος Γερολυμάτος: «Με ερωτεύτηκαν και άντρες, τους έκανα φίλους μου και μετά γλιστρούσα σαν το χέλι»

Γιώργος Γερολυμάτος: «Με ερωτεύτηκαν και άντρες, τους έκανα φίλους μου και μετά γλιστρούσα σαν το χέλι»

Γιώργος Γερολυμάτος: «Λαϊκοί τραγουδιστές έχω αμφιβολία αν υπάρχουν σήμερα» είπε για τους νέους καλλιτέχνες

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε αναλυτικά για άγνωστες πτυχές της ζωής του. Μάλιστα ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τις συνεργασίες του παρελθόντος, αλλά και το φλερτ από γυναίκες και άνδρες που έχει δεχτεί.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο λαϊκός τραγουδιστής, σχολίασε και το πρόσφατο σκηνικό μεταξύ Γιώργου Θεοφάνους, Νατάσας Θεοδωρίδου και Τάσου Μπουγά.

«Δεν υπάρχει τραγουδιστής που να μην έχει δουλέψει μαζί μου. Άλλοι ήταν πιο ιδιόρρυθμοι, άλλοι πιο φιλικοί. Δύσκολος στον χαρακτήρα, επιφυλακτικός στις παρέες του αλλά πολύ μεγάλος τραγουδιστής ήταν ο Στράτος Διονυσίου», είπε αρχικά ο Γιώργος Γερολυμάτος και πρόσθεσε: «Λαϊκοί τραγουδιστές έχω αμφιβολία αν υπάρχουν σήμερα. Εμείς ήμασταν οι τελευταίοι των Μοϊκανών».

Γιώργος Γερολυμάτος: «Με ερωτεύτηκαν και άντρες, τους έκανα φίλους μου και μετά γλιστρούσα σαν το χέλι»

Γιώργος Γερολυμάτος: «Μου έκαναν δώρα οι θαυμάστριες, μια φορά μου έδωσαν κι ένα αυτοκίνητο δώρο»

Στην πορεία, έκανε μία μικρή αναδρομή και θυμήθηκε τα δώρα που έχει λάβει από θαυμάστριες και το φλερτ που έχει δεχτεί.

«Μου έκαναν δώρα οι θαυμάστριες. Ακριβά ρολόγια, δαχτυλίδια. Τα έπαιρνα τέτοια δώρα. Μια φορά μου έδωσαν κι ένα αυτοκίνητο δώρο. Μια πολύ επώνυμη γυναίκα. Ξυπνάω μια μέρα και μου είχαν στείλει μία Alfa Romeo κόκκινη σπορ κάτω απ’ το σπίτι μου αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω σχέση με αυτή τη γυναίκα. Δεν εξαγοραζόμουν με τίποτα κι αυτό το εκτίμησε ιδιαίτερα. Είμαστε πολύ φίλοι σήμερα», δήλωσε.

«Με ερωτεύτηκαν και άντρες. Είχα πολλές επιτυχίες. Τους έκανα φίλους μου μετά, γλιστρούσα σαν το χέλι», είπε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Τέλος, για τη χρήση του κομματιού «Φεγγάρι Μου» σε διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρίας παιχνιδιών, ο Γιώργος Γερολυμάτος τοποθετήθηκε λέγοντας: «Το αγάπησε η Νατάσα το τραγούδι, το ερμήνευσε και το έκανε πανελλαδική επιτυχία. Φταίνε αυτοί που οργάνωσαν τη διαφήμιση, δεν φταίει ο Μπουγάς. Ούτε ο Θεοφάνους φταίει, είναι δικαίωμά του. Είναι τραγούδι του, μπορεί να το δώσει όπου θέλει να πάρει όσα χρήματα θέλει».

Προτεινόμενα