Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αν κάποια στιγμή δεν έχω στύση δεν θα μπορέσω να ζήσω»

by Τόνια Τζαφέρη

Γιώργος Γιαννόπουλος: Οι δηλώσεις που προκάλεσαν εντύπωση

Γιώργος Γιαννόπουλος: Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού σε πρόσφατη συνέντευξη του. όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλούν για έναν αυθόρμητο, χαμογελαστό και αθυρόστομος όπως πάντα άνθρωπο. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος άλλωστε, δεν θεωρεί τις λέξεις κακές αλλά τις έννοιες που τους δίνουμε.

Διαβάζει αρχαίους και νέους φιλόσοφους, έχει απίστευτες γνώσεις για όλα, σού μεταδίδει μια ενέργεια που νομίζεις ότι βγήκε από το σώμα ενός εικοσάρη. Το πνεύμα του πάντως σε αυτή την ηλικία βρίσκεται, όπως και το χιούμορ του.

Όλα αυτά ανήκουν στον γνωστό Έλληνα ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο!

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αν κάποια στιγμή δεν έχω στύση δεν θα μπορέσω να ζήσω»

Είναι ο κρεοπώλης Χαμπέας στο «Σόι σου» στον Alpha, ο πατέρας στο «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Αλλά και ο ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου στο πολυβραβευμένο έργο «Κυρία Ιουλία».

Ο… χαμαιλέων Γιώργος Γιαννόπουλος αυτοσαρκάζεται, φωτογραφίζεται για το youweekly.gr σε ένα ξενοδοχείο ημιδιαμονής και παραδέχεται πως δεν μπορεί να αποχωριστεί την… στύση του!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γιαννόπουλου

-Σου αρέσει το σεξ, είσαι ενεργός, αλλά αν κάποια στιγμή σταματήσει αυτό, δεν θα έχεις στύση να στο πω απλά, θα το θεωρήσεις το μεγαλύτερο κακό που θα σε βρει;

Δεν θα μπορέσω να ζήσω (γέλια). Βέβαια δεν ξέρω τι θα συμβεί μέχρι τότε γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι γλυκιά η ζωή!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα