Γιώργος Καπουτζίδης: Αποθεώθηκε στο Twitter για τη δήλωση «καλή αδερφή»

by Τόνια Τζαφέρη
Γιώργος Καπουτζίδης: Αποθεώθηκε στο Twitter για τη δήλωση «καλή αδερφή»

Γιώργος Καπουτζίδης: To σχόλια στην παρουσίαση της Eurovision που έκλεψε τις εντυπώσεις

Για μια ακόμη φορά ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποθεώθηκε από το κοινό και όχι άδικα, μιας και κατα την διάρκεια παρουσίασης της Eurovision, βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα σύντομο σχόλιο για ένα μήνυμα που του έστειλαν.

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποθεώθηκε στο Twitter για τη δήλωση «καλή αδερφή»

Αν μπορούσε ο Γιώργος Καπουτζίδης να πάρει 12άρι στον χθεσινοβραδινό τελικό της Eurovision θα το έπαιρνε. Ο παρουσιαστής γνωστός για το χιούμορ του και τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα του αποθεώθηκε στο Twitter για την απάντηση που έδωσε σε χρήστη που τον αποκάλεσε «κακή αδερφή».

Τι ακριβώς δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου δικτύωσης σχολίασαν τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος είπε συγκεκριμένα: «Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ».

Το Twitter έστεψε τον Γιώργο Καπουτζίδη νικητή της βραδιάς για το χιούμορ του αλλά και την ευφυΐα να δίνει την κατάλληλη απάντηση σε οποιοδήποτε προσβλητικό σχόλιο. 

Η αποθέωση του Γιώργου Καπουτζίδη στο twitter