Γιώργος Καπουτζίδης: Η μοντέρνα διακόσμηση του σπιτιού του στην Αγία Παρασκευή και η τεράστια τραπεζαρία

Γιώργος Καπουτζίδης: Το εσωτερικό του σπιτιού του

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής που έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο, πέρα από εκπληκτικές ατάκες ξέρεις πολύ καλά και από καλή διακόσμηση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, που καταφέρνει να εντυπωσιάζει το κοινό τόσο με το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και με τις ικανότητες του στην γραφή.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα κυκλοφόρησε και η καινούργια του σειρά «Σέρρες» στην οποία υπογράφει το σενάριο και μπορούμε να παρακολουθήσουμε μέσα από τη νέα streaming πλατφόρμα Antenna Plus – ANT1+.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά χρόνο στο σπίτι του, είτε μόνος, είτε με τα αγαπημένα του πρόσωπα έχοντας πάντα στο πλευρό του, τις γάτες του.

Η αδυναμία του Γιώργου Καπουτζίδη στα τετράποδα για στην μοντέρνα διακόσμηση

Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απαθανατιστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τους τετράποδους φίλους του.

Ο ίδιος μένει σε ένα καλόγουστο σπίτι στην Αγία Παρασκευή και όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του, το σπίτι του είναι το καταφύγιό του.

Στον χώρο κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις όπως το γκρι, το λευκό και το μπεζ που δίνουν μια απλότητα αλλά ταυτόχρονα minimal διάθεση.

Το μπαλκόνι του είναι επίσης σε ήρεμη διακόσμηση και με απλά έπιπλα, ενώ εκείνος έχει φροντίσει να υπάρχουν και λουλούδια, ώστε να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο ο χώρος.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ