Γιώργος Καπουτζίδης: Το μίνιμαλ και μοντέρνο εξοχικό στην Αίγινα με θέα όλο τον Αργοσαρωνικό

Γιώργος Καπουτζίδης: Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει βρει το ησυχαστήριο του

Τον δικό του παράδεισο λίγο μακριά από την Αθήνα, φαίνεται να έχει βρει ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης. Και αν κρίνουμε από τις φορές που το επισκέπτεται είναι πολλές και συχνές, επομένως το μόνο σίγουρο είναι πως έχει αγαπήσει το εξοχικό του στην Αίγινα και εκεί βρίσκει ξανά την ηρεμία του.

Ο ταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης έχει βρει ένα μοναδικό ησυχαστήριο στην Αίγινα και οι φωτογραφίες, που μοιράζεται από εκεί είναι μία και μία.

Αν και με καταγωγή από μια ορεινή περιοχή, τις Σέρρες ο ηθοποιός – σεναριογράφος έχει, όπως καταλαβαίνουμε έχει αδυναμία στη θάλασσα. Ασφαλώς και κατά καιρούς επισκέπτεται την πατρίδα του για να δει τους γονείς του, ωστόσο το νησιώτικό εξοχικό του στον Aργοσαρωνικό είναι αυτό, που τον ξεκουράζει όσο τίποτα άλλο.

Απλό, με κυρίαρχο το λευκό χρώμα στους τοίχους είναι το σπίτι του Καπουτζίδη στην Αίγινα, με μια μαγευτική θέα. Συχνά βλέπουμε φωτογραφίες να απολαμβάνει τον καφέ του ή να εργάζεται με το λάπτοπ του ατενίζοντας την καταγάλανη θάλασσα που βλέπει όλο το σπίτι του. Παρέα με τη γάτα του και κάποια μικρά φυτά στο φόντο είναι μερικά από τα στοιχεία, που πλαισιώνουν το χώρο.

Εικόνες από το εξοχικό του Καπουτζίδη στην Αίγινα

Το βιογραφικό του Γιώργου Καπουτζίδη και η επαγγελματική του καριέρα

Γεννήθηκε στις 31 Ιουλίου 1972 στις Σέρρες, όπου και μεγάλωσε. Στην ηλικία των 18 ετών εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη και πέρασε στο τμήμα Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα για να σπουδάσει Υποκριτική στη Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη την περίοδο 1995 με 1998. Ομιλεί αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά.

Σεναριογραφία και υποκριτική[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]
Η σχέση του με τη σεναριογραφία ξεκίνησε με αρχική έμπνευση τη θητεία του στο στρατό, αλλά και επειδή μόνο ως ηθοποιός ήταν δύσκολο να βρει εργασία (όπως έχει πει ο ίδιος). Από τις πρώτες του συνεργασίες εκτός τηλεόρασης είναι αυτή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Παράλληλα ψυχαγωγούσε τους φίλους του με σενάρια και κείμενα που έγραφε ο ίδιος. Οι φίλοι του του πρότειναν να γράψει κάποιο σενάριο και να το στείλει σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ποια ήταν η πρώτη τηλεοπτική σεναριακή δουλειά του Καπουτζίδη;

Η πρώτη του τηλεοπτική σεναριακή δουλειά ήταν η κωμωδία Σαββατογεννημένες στο Mega (σεζόν 2003-2004), όπου έγραφε το σενάριο και είχε τον ρόλο του Ουρουγουανού Χοσέ. Το καλοκαίρι του 2001 ο ίδιος δούλευε σε μαγαζί στο Μοναστηράκι όπου πουλούσε αγαλματάκια. Η σειρά έγινε δημοφιλής και βραβεύτηκε με το βραβείο ΠΡΟΣΩΠΑ 2004 ως η καλύτερη κωμική σειρά για το έτος 2003-2004.

Αμέσως μετά ήρθε το θέατρο, καθώς την σεζόν 2004-2005 συμμετείχε στην πολυετή και επιτυχημένη παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους».

Η δεύτερη τηλεοπτική του δουλειά με τίτλο Στο παρά πέντε είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ως τώρα. Προβλήθηκε τις σεζόν 2005-2006 και 2006-2007 και ο ίδιος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που έκανε την σειρά δημοφιλή ήταν οι ανατροπές, το χιούμορ, οι αστείες ατάκες, το μυστήριο και η δράση.

Ακολούθησε η σειρά Εθνική Ελλάδος και πάλι από το Mega Channel όπου έγραψε το σενάριο και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2019 έγραψε για πρώτη φορά το σενάριο θεατρικής παράστασης, η οποία έχει τίτλο “Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του” η οποία ανέβηκε τη σεζόν 2019-2020.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα